Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Roadrunner Motoren

Roadrunner Motoren

Larensteinselaan 45, 6882CV, Velp 026-4951125 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Roadrunner Motoren is een bedrijf waar kennis van zaken, ervaring en passie voor het motorrijden samenkomen. Roadrunner wil boven alles een betrouwbare motorpartner zijn en hecht dan ook zeer aan een goede relatie met de klant. En dat doet zij al meer dan 40 jaar lang met vele tevreden klanten als gevolg.

Compleet
Roadrunner biedt een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte motoren. Maar ook voor losse onderdelen bent u bij Roadrunner aan het goede adres. Verder vindt u bij Roadrunner een ruime collectie op het gebied van motorkleding en –accessoires. In de uitstekend geoutilleerde werkplaats wordt dagelijks op een vakkundige manier gesleuteld aan onbezorgd motorplezier. U wilt uw aankoop financieren? Ook dat kan Roadrunner voor u regelen.

Erkende dealer
Roadrunner is exlusief dealer van Yamaha. Dat biedt het voordeel van een showroom met een compleet productprogramma én de zekerheid van kwaliteit. Zo scoort Roadrunner in het klanttevredenheidsonderzoek van Yamaha steeds uitzonderlijk hoog. Maar ook als Honda-Suzuki of Kawasaki-rijder kunt u bij Roadrunner terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor , onderhoud en/of onderdelen. Want ongeacht het merk is de service van Roadrunner altijd sterk. Bij reparatie van uw motor kunt u gratis vervangend vervoer afspreken.

Welkom bij Roadrunner
Bent u op zoek naar een ervaren motorpartner die sympathieke prijzen hanteert en die net zoveel van uw motor houdt als uzelf, dan heeft u die nu gevonden. Roadrunner Motoren is gevestigd op een gemakkelijk te bereiken locatie in Velp (nabij Arnhem) met ruime en gratis parkeergelegenheid pal voor de deur.

Loop eens binnen en proef de plezierige en persoonlijke sfeer die Roadrunner eigen is. We heten u nu vast van harte welkom!

Meer Makelaars in de buurt

Deze Roadrunner Motoren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.