Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Rob Sleegers Interieur/Meubelmakerij

Rob Sleegers Interieur/Meubelmakerij

Oliemolen 2, 5721WN, Asten 0493-695545

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag


Bedrijfsomschrijving

Meubelmakerij Rob Sleegers in Asten is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Wij maken alle vormen en stijlen keukens, meubelen en interieurs op maat voor particulier en bedrijf.

Als meubelmaker prefereren wij de kwalitatief goede materialen. U kunt hierbij denken aan mdf dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, hpl, fineer massief afgewerkt in blanke lak, beitskleuren en natuurolie voor de bouw van de interieur.

Ook het voortraject van ontwerp verzorgen wij, vandaar dat we onze diensten vaak opsommen als: ontwerp-advies-uitvoering en keukens, interieurs en meubelen van klassiek tot modern.

Meubilair dat aan uw persoonlijke wensen voldoet? Een slaapkamer met inloopkast, greeploze keuken of wandkasten op maat en kleur gemaakt? Uw winkel- of bedrijfsruimte aangepast aan uw wensen? Een interieur waarvan u de vormen en materialen zelf heeft bepaald? Het comfort waar u al jaren op zit te wachten, in uw stijl, ingebracht in uw eigen omgeving? Kortom, maatwerk in optima forma? Uw ultieme wens wordt verwezenlijkt door Rob Sleegers interieur / meubelmakerij te Asten. Wij leveren als meubelmaker en interieurbouw in regio Eindhoven en omgeving al vele jaren vakmanschap in maatwerk!

In de meeste gevallen bezoeken wij de klanten thuis. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de stijl van het interieur en de mogelijkheden van een passend ontwerp. Uit een eerste gesprek volgen ontwerptekeningen en een offerte van het ontwerp. Sommige klanten weten duidelijk aan te geven wat ze willen en hebben zelf een ontwerp gemaakt. Anderen hebben nog geen idee en willen graag uitvoerig geadviseerd worden. Bij ons zijn er vele mogelijkheden zoals op maat gemaakte meubels door onze meubelmakerij, multifunctionele kastenwanden, eet- of bijzettafels, gehele keukeninrichtingen waarbij de keuken inclusief alle accessoires vakkundig geïnstalleerd worden en voor bedrijven een winkelinterieur, kantoorinrichting en balie.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Rob Sleegers Interieur/Meubelmakerij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.