Rode Beuk Tuincentrum De

Rode Beuk Tuincentrum De

Rykswei 13 A, 9288CB, Kootstertille 0511-544311 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf bestaat sinds 1977, gestart in Drogeham. Later verhuisde het bedrijf al snel naar de huidige locatie aan de Rykswei. Het vanaf de drukke rijksweg tussen Noardburgum en Twijzel goed herkenbare stukje natuur, nodigt bij passeren altijd uit tot een bezoekje. Wandelend over het terrein kun je er als tuinliefhebber genieten van de talloze bomen en zelf gekweekte planten. Dit zelf kweken staat in vergelijking met de beginjaren op een iets lager pitje. Om beter in te kunnen spelen op trends, en een daarbij horend ruimer aanbod te kunnen voeren, wordt niet alles meer eigenhandig gekweekt. Vaste planten nog wel, maar coniferen bijvoorbeeld worden bij collega kwekers betrokken, en bomen worden aangeleverd vanaf de Betuwe.

Naast een grote collectie leibomen, bolbomen, vruchtbomen en park- en laanbomen hebben wij meer dan 300 soorten vaste planten en een groot aantal sierheesters op voorraad. Ondanks ons ruime aanbod zijn wij een relatief klein bedrijf waardoor wij de prijzen laag kunnen houden. Wij streven er naar één van de goedkoopsten in de wijde regio te zijn, maar niet ten koste van de kwaliteit en de service. Als klant heb je bijna altijd rechtstreeks met de eigenaar te maken, hij geeft je een gedegen advies maar ook een eerlijke mening. Kwaliteit en een goede voorlichting leveren voor een zo laag mogelijk prijs, dat is ons streven.

Naast de gebruikelijke beplanting speelt ook het gazon in de meeste tuinen een grote rol. Daarom levert De Rode Beuk sinds een aantal jaren ook kant en klare graszoden op een wat kleinere handzame rol. Graszoden zijn snel te leggen en zorgen al na 1,5 tot 2 weken voor een mooi dichtgegroeid gazon of speelveld. Na het opnemen van de benodigde vierkante meters zijn de zoden binnen 2 a 3 dagen te leveren. Desgewenst zijn ook de graszoden, net als alle het andere groen, op locatie te bezorgen.

Nog een specialiteit van De Rode Beuk zijn de leilindes en de dakplatanen.

Meer Tuincentra in de buurt

Deze Rode Beuk Tuincentrum De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuincentra in de buurt.