Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Roebroek Tandprothetische Praktijk M A H

Roebroek Tandprothetische Praktijk M A H

De Genestetlaan 247, 2522LJ, Den Haag 070-3946834 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek is dé specialist in het aanmeten en vervaardigen van uitstekend passende protheses. Lachen, bijten en kauwen zijn voortaan dingen die u vol overgave, zonder er bij na te denken, doet.

Naast het aanmeten en vervaardigen van protheses kan Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek u helpen met uw bestaande prothese indien:
- er pijnklachten zijn;
- uw prothese los zit;
- uw gezicht is veranderd;
- uw prothese (regelmatig) breekt;
- er andere problemen zijn met uw prothese.

Blijf er niet mee rondlopen, maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat.

Als u geen tanden of kiezen meer heeft - boven en/of onder - komt u in aanmerking voor een volledige gebitsprothese, ook wel kunstgebit genoemd. U wilt natuurlijk een prothese die bij uw persoonlijkheid past. Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek zoekt samen met u naar het soort tanden, de kleur en vorm die voor u het meest geschikt zijn. Uw prothese kan op deze manier zo worden vervaardigd, dat hij een deel van uzelf wordt.

Het maken van een gebitsprothese verloopt in zes zorgvuldige stappen; het is niet één keer happen en klaar! U komt zes keer in onze praktijk: per afspraak wordt één van de onderstaande stappen uitgevoerd. In sommige gevallen is het mogelijk één extra lange afspraak te plannen voor de eerste drie stappen.

Implantaten
Door het slinken van het kaakbot kan een prothese los gaan zitten; het heeft niet meer voldoende houvast op de kaak. Een loszittende prothese is hinderlijk met eten en spreken en de drager kan er erg onzeker van worden.
Sinds enige tijd is het mogelijk om op relatief eenvoudige wijze implantaten in de kaak aan te brengen, waarop het gebit simpelweg wordt vastgeklikt.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Roebroek Tandprothetische Praktijk M A H vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.