Roessel J van Acupunctuur en Dry Needling

Roessel J van Acupunctuur en Dry Needling

Antoon der Kinderenlaan 7, 5212AA, Den Bosch 073-6135318 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Acupunctuur wordt al vele duizenden jaren toegepast om ziekten te genezen en klachten te verlichten. Ook heeft acupunctuur een preventieve werking. Acupunctuur vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijndrempel en vermindert het gevoel van stress.

De westerse medische geneeswijze is op veel gebieden succesvol. Toch hebben veel mensen het gevoel dat de reguliere medische behandelwijze zijn beperkingen heeft vooral als het gaat om het algemeen welbevinden van de mens.

Acupunctuur ziet de ziekte niet op zichzelf, maar als onderdeel van de mens als geheel. Met andere woorden, acupunctuur heeft een holistische visie op de mens. Ik, als acupuncturist, wijs de westerse reguliere geneeswijze niet af, maar streef ernaar dat de sterke kanten van beide elkaar aanvullen.

Lijst met indicaties
De volgende klachten en aandoeningen zijn te behandelen met acupunctuur: Allergieën zoals hooikoorts, menstruatieklachten, psychische en stress klachten zoals hyperventilatie, lichte vormen van depressies, stress, slapeloosheid en natuurlijk alle vormen van pijnklachten zoals hoofdpijn, reumatische pijnen en aangezichtspijn. Daarnaast kan acupunctuur ondersteunend werken bij het stoppen met roken en gewichtsproblemen.

Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, www.acupunctuur.nl, vindt u alle informatie over welke aandoeningen behandeld kunnen worden met acupunctuur. Ook vindt u informatie over recent wetenschappelijk onderzoek ten aanzien van acupunctuur.

Tarieven overzicht
Een consult kost € 40,-. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden het gehele bedrag of een substantieel deel ervan tot een bepaald bedrag op jaarbasis. U moet dan wel aanvullend verzekerd zijn. De grootte van het totaalbedrag op jaarbasis is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Wilt u precies weten hoeveel u vergoed krijgt kijk dan op www.acupunctuur.nl onder de link verzekeraars die kosten vergoeden.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Roessel J van Acupunctuur en Dry Needling vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.