Roest Tweewielers

Roest Tweewielers

Schoolstraat 62, 2251BK, Voorschoten 071-5612496 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Op onze website kunt u zien welke merken wij voeren in ons assortiment van tweewielers. De nieuwe collectie 2017 van gazelle zijn binnen. We hebben momenteel een aantal prachtige aanbiedingen. Ook kun u hier informatie vinden over het fiets verhuur met de prijzen hiervan. Tevens staan al onze occasion op deze site vermeld. En wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe occasions. En wilt u ze zien of uitproberen kom gerust even langs dan helpen wij u graag verder.

Voor mensen met een bromfiets of scooter hebben we wat informatie over het Bromfiets rijbewijs lees verder. Neem ook eens een kijkje bij onze winter artikelen ruime keus uit voorraad leverbaar.
Een deskundig advies:

Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein. Er zijn daarom veel verschillende fietsen te koop, voor ieder is weer een ander type geschikt. Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, rug, nek en knieën. Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek. Wij adviseren u graag over welke model en welke framehoogte voor u het beste is. Bovendien kunnen wij in de winkel het zadel, het stuur en de handvatten voor u afstellen zodat u in een zo prettig mogelijke houding zit. Bovendien krijgt u bij aankoop van een fiets heldere uitleg over onderwerpen als garantie en verzekering. Aarzel niet om ons om informatie of om hulp te vragen, we staan voor u klaar.

Professionele werkplaats:

Voor ingrijpende reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. wij hebben hiervoor het gereedschap en de ervaring in huis. Onze moderne werkplaats voldoet aan strenge milieu-eisen. Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden kunnen beginnende gebreken tijdig verholpen worden, zo voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. Een periodieke onderhoudsbeurt is de zorg die uw fiets verdient! Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee.

Meer Fietsen en Scooters in de buurt

Deze Roest Tweewielers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fietsen en Scooters in de buurt.