Rolluiken Janssen BV

Rolluiken Janssen BV

Dalderhaag 17, 6136KM, Sittard 046-4517355 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Rolluiken Janssen BV te Sittard, fabrikant en leverancier van rolluiken en zonwering met meer dan 30 jaar ervaring.

In onze showroom krijgt u een goed overzicht van de diverse produkten die wij leveren. De verschillende zonweringen die Rolluiken Janssen fabriceert zijn hier geheel funktionerend opgesteld. Diverse collecties zonweringsdoeken zijn op groot formaat beschikbaar zodat u eenvoudig een keuze kunt maken. Ook op het gebied van rolluiken en binnenzonwering kunt u duidelijk zien welke mogelijkheden er zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een huisbezoek door onze vertegenwoordiger. Dit bezoek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Ter plekke kan hij u advies geven over de diverse mogelijkheden die voor u het meest geschikt zijn. Aan de hand van zijn kleurstalen kunt u direct bekijken welke kleuren het beste bij uw situatie passen. Vervolgens kan hij direct een prijsofferte maken van de produkten waarin interesse bestaat. Indien u dit wenst kan hij direct de opdracht aannemen, maar u kunt het geheel ook nog eens rustig gaan bekijken. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De vlakhangende zonwering, ook wel screen geheten, werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar dit type zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen. Bijvoorbeeld wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent.
Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigzins open structuur. Hierdoor wordt het zonlicht voor zo'n 85 procent gefilterd. Het zicht naar buiten blijft hierbij behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt.

De screens zijn leverbaar met een afgeschuinde of een ronde kap, standaard in maar liefst 11 kleuren.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Rolluiken Janssen BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.