Rondvaartbedrijf Rederij Schuttevaer

Rondvaartbedrijf Rederij Schuttevaer

Weerdsingel O.Z. 4, 3514AA, Utrecht 030-2720111 Website

Openingstijden (19 okt - 25 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

ma t/m vr:Kantoor geopend

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Rondvaartbedrijf Rederij Schuttevaer in Utrecht verzorgt rondvaarten en boottochten.

Middeleeuwse wasplaatsen, interessante musea, de leukste en mooiste gevels. De groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders en natuurlijk de statige Domtoren. De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag bewonderen.
In 1960 startte het Utrechtse rondvaartbedrijf Schuttevaer met haar rondvaarten door de oude grachten en singels van Utrecht. Vanaf het water is het hart van Utrecht nog mooier.
Laat je verrassen door de even fraaie als oude bruggen. Verbaas je over de zeldzame werfmuurbegroeiing. Raak vertederd door de sprekende beeldhouwwerkjes aan de voet van de Pyke Koch straatlantaarns. Met acht comfortabele rondvaartboten verzorgt Rederij Schuttevaer de leukste rondvaarten en dagtochten.
Bruiloft, bedrijfsuitjes of familiefeest zijn mogelijk op een eigen boot. Huur hiervoor een boot bij Rederij Schuttevaer. www.schuttevaer.com
Varen op de Vecht, Kromme Rijn en Hollandse Ijssel of door de grachten van Utrecht, kom aan boord en geniet van Utrecht en de prachtige omgeving
Een bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder een rondvaart met Rederij Schuttevaer.

De provincie Utrecht is in alle opzichten een bezoek de moeite waard. De provincie herbergt een schat aan natuur en cultuur. De Utrechtse Heuvelrug is voor een prachtige boswandeling of een natuurrijke fietstocht. Langoederen en veel forten en kastelen telt de Provincie Utrecht.Ook is de provincie, met bijvoorbeeld het Utrechtse Vecht-Plassengebied omzoomd door veel groen, favoriet van veel natuurliefhebbers.
Vanuit de stad Utrecht zijn met de rondvaartboot de leukste plekjes te bereiken. Vanaf het water geeft de provincie haar mooiste geheimen prijs. Onderneem zo'n verrassende dagtocht!
Voor meer informatie over alle activiteiten en voor reserveringen kunt u tijdens kantooruren bellen

Meer Reisleiders en gidsen in de buurt

Deze Rondvaartbedrijf Rederij Schuttevaer vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reisleiders en gidsen in de buurt.