Rottinghuis' Aannemingsbedrijf BV

Rottinghuis' Aannemingsbedrijf BV

Hereplein 9 10, 9711GA, Groningen 050-3185333 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Rottinghuis is sinds 1931 als aannemingsbedrijf gevestigd in Groningen. Het bedrijf heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een toonaangevend allround bouwbedrijf, dat opereert in het noorden van ons land.

Rottinghuis maakt deel uit van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv en realiseert met circa 100 medewerkers een omzet van ruim 40 miljoen Euro.

Rottinghuis is actief in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering en bouwservice en onderhoud. In eigen beheer ontwikkelt Rottinghuis woningbouw- en commercieel vastgoedprojecten in uitbreidingsplannen en herstructureringsgebieden. Het grootste deel van alle bouwprojecten wordt in bouwteamverband gerealiseerd.

Missie
Rottinghuis heeft aandacht voor medewerkers, klanten, omgeving, kwaliteit hoog in het vaandel staan. We hebben daarom een missie geformuleerd, waarin we dat uitdragen. U kunt ons daarop aanspreken.

Rottinghuis wil zijn voortbestaan zeker stellen door op maatschappelijk verantwoorde wijze en met voldoende rendement de vraag van klanten om te zetten in kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Onze medewerkers en onze klanten moeten trots kunnen zijn op de prestaties van ons bedrijf.

Rottinghuis wil met respect voor mens en omgeving voldoening ervaren voor zijn bijdrage aan het behoud van bestaand en de realisatie van nieuw vastgoed.

Rottinghuis wil de talenten van zijn medewerkers zo ontplooien en inzetten dat mede daardoor de reputatie van het bedrijf als kwaliteitsbouwer hoog wordt gehouden.

Rottinghuis zal voortdurend veel aandacht besteden aan aspecten als menselijkheid, openheid en zorgvuldigheid in de interne en externe communicatie.

Onze klanten en onze medewerkers moeten bouwen met Rottinghuis als een bijzondere en plezierige belevenis ervaren.
Kleinschalige nieuw- en verbouw, geriefsverbeteringen, onderhoudsprojecten en 24-uurs service voeren wij uit vanuit onze vestiging aan het Eemskanaal te Groningen.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Rottinghuis' Aannemingsbedrijf BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.