Royal Safety Group

Royal Safety Group

Dalweg 26, 3233KK, Oostvoorne 010-2681927 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

ROYAL SAFETY GROUP B.V. is een firma die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van allerlei soorten blus- en veiligheidsmiddelen voor bedrijven en consumenten.

Wij kunnen u prijstechnisch zeer scherpe aanbiedingen doen en binnen drie tot vijf dagen leveren door heel de Benelux. Voor grote projecten kunt u altijd een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers die u kan adviseren en een offerte op maat kan maken.

Tevens verzorgen wij controles en keuringen op uw bestaande materialen en kunnen wij u voordelige onderhoudscontracten aanbieden. Wij zijn continu bezig ons assortiment uit te breiden en te verbeteren binnen ons webwinkelplatform. Mocht u een product willen bestellen die wij niet in onze webwinkels hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

U kunt ons bereiken op 010-2681927 of via de e-mail info@royalsafetygroup.nl.

Diensten
Royal Safety Group B.V. is jaar en dag een toonaangevende onderneming in het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van branddetectie, brandbeveiliging, brandpreventie en nabehandeling.

De onderneming is gevestigd in het Rotterdamse havengebied en levert haar diensten aan particulieren, midden -en kleinbedrijf en grote multinationals. Het is mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs om een plan te maken welke perfect aansluit op uw brandpreventie wensen.

Het is van groot belang dat u als gebruiker regelmatig controles uitvoert op de apparatuur en installatie(s) én dat er preventief onderhoud door een erkende onderhoudsfirma wordt gepleegd. Alleen dan bestaat de zekerheid dat in geval van brand de voorzieningen betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet.

Indien u informatie wenst kunt u contact met ons opnemen via 010-2681927 of info@royalsafetygroup.nl

Meer Woonaccessoires in de buurt

Deze Royal Safety Group vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonaccessoires in de buurt.