Rubens Advocatuur

Rubens Advocatuur

Florastraat 91, 6657AR, Boven-Leeuwen 0487-540646 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Rubens Advocatuur in Boven Leeuwen is een jong en dynamisch advocatenkantoor.

Maikel Rubens en Linda Rubens-Snijders zijn beiden advocaat. Zij geven ondersteuning aan particulieren en bedrijven voor de meest voorkomende juridische problemen. Op het gebied van het familierecht wordt de dienstverlening verzorgd door Mevrouw mr L.D.M. Rubens-Snijders. Zij is als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht.

Op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsrecht wordt u bijgestaan door
advocaat mr M.P.J. Rubens, bedrijfsjurist gespecialiseerd in arbeidsrecht professioneel mediator.

Rubens Advocatuur heeft als werkgebied West Maas en Waal en Druten.
Desgevraagd staan wij ook mensen bij van buiten het werkgebied (Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Tiel).
In de regio zijn niet veel andere advocaten actief. Maikel Rubens en Linda Snijders zijn de enige advocaten in de gemeente West Maas en Waal. Voor echtscheiding en ontslagkwesties kunt u bij Rubens Advocatuur terecht. Ook voor rechtshulp op basis van een toevoeging. Bel ons voor een eerste inschatting van uw zaak.

Het civiele recht gaat over de aanspraken die iemand heeft ten opzichte van een ander die ontstaan door bijvoorbeeld bezit of eigendom of door overeenkomst. Als er wanprestatie wordt gepleegd is soms een advocaat nodig om alsnog de gewenste prestatie of schadevergoeding te krijgen. Als een bedrijf of burger civielrechtelijk wordt aangesproken, is het wijs om deugdelijk verweer te voeren.
Maikel Rubens behandelde als bedrijfsjurist veel contractuele geschillen. Sinds 2005 is hij ook verschillende zaken voor particulieren gaan behandelen. Iedere zaak staat op zich, maar in basis zijn de toepasselijke regels steeds dezelfde. Dat maakt het werk ook steeds weer leuk.

Als mediator getraind in Harvard Onderhandelen zal Maikel Rubens zoeken naar mogelijkheden om een geschil met een minnelijke regeling te doen eindigen.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Rubens Advocatuur vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.