Ruitenbeek Makelaars

Ruitenbeek Makelaars

Oerdijk 21, 7433AE, Schalkhaar 0857600948 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een goede vertrouwensrelatie met onze relaties staat bij ons bovenaan. Of u nu komt om een woning te kopen of te verkopen of om een verzekering of hypotheek af te sluiten. Daarom nemen wij graag ruimschoots de tijd voor u.

Onder het genot van een kopje koffie kunt u in een rustig gesprek precies aangeven wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Alleen als wij uw wensen kennen, kunnen wij deze vervullen. En dat is ons doel, want ook u moet behoren tot onze tevreden klantenkring.

Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Of dit de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt is uiteraard de vraag.

De kwaliteit die wij kunnen bieden hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier kunnen begeleiden.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen en bedrijfspanden in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast hebben wij een grote ervaring in uitpond projecten voor woningbouwverenigingen. Dus wat ook uw wensen zijn op makelaardijgebied: Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Of u nu zelfstandig ondernemer of werknemer bent. Een gezin heeft of alleen woont. Voor iedereen geldt dat verzekeringen een belangrijke rol spelen bij het overdragen van risico's die voor u niet aanvaardbaar zijn. Hoe groot zijn nu die risico's? Welk financieel belang is er voor u mee gemoeid? Is het mogelijk de premie daarvoor op te brengen? Hoe vindt u de weg naar de verzekeringsmaatschappij om voorzieningen te kunnen treffen die bij uw omstandigheden passen?

Er zijn ondernemers die van "het verzekeren" hun beroep hebben gemaakt. Wij zien graag dat de keus op ons kantoor valt

Meer Makelaars in de buurt

Deze Ruitenbeek Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.