SBBS Stichting Bevordering Bejaarden Huisvesting Soest

SBBS Stichting Bevordering Bejaarden Huisvesting Soest

Klarinet 39, 3766GH, Soest 035-5880288 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

SBBS beschikt over drie serviceflats; Honsbergen en De Vijverhof in Soest en De Drie Eiken in Soesterberg. De SBBS verhuurt woningen aan senioren vanaf 50 jaar, die er zelfstandig kunnen wonen en gebruik maken van zorg en service naar wens. Alle woningen zijn minimaal driesterren.

Alle appartementen hebben voorzieningen speciaal voor senioren, zoals een personenalarm. Dit wordt opgevolgd door een professionele zorgverlener, Zorgpalet Baarn/Soest. In alle complexen is dagelijks een huismeester aanwezig, het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Er is een bewonersadviseur werkzaam, die bewoners helpt om aanpassingen in de woning, huishoudelijke hulp en eventueel zorg te regelen. Het is mogelijk rechtstreeks huishoudelijke hulp in te huren via de zorgverlener of via een particuliere organisatie. In elke serviceflat is een ontmoetingscentrum gevestigd, waar de SWOS activiteiten voor senioren uit de flat en de omgeving organiseert. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig in de complexen waar naar behoefte gebruik van gemaakt kan worden, zoals een bibliotheek, een wasmachine en een droogtrommel, een logeerkamer en een hobbyruimte. In Honsbergen en De Vijverhof zijn woningen in verschillende prijsklassen, zowel in de vrije sector als in de sociale sector.

Honsbergen ligt aan de Wiardi Beckmanstraat bij het park Klaarwater in Soest. Het gebouw bestaat uit drie vleugels met zes of negen woonlagen. Er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen in verschillende prijsklassen. Op dinsdagavond organiseert De Sociëteit Honsbergen in het ontmoetingscentrum activiteiten voor de bewoners. In het gebouw is een fysiotherapiepraktijk, een pedicure en een kapper gevestigd. Onder Honsbergen is een grote supermarkt.

De Vijverhof ligt aan de Klarinet in Soest. Het bestaat uit twee gebouwen, gelegen rond een binnenplein en een vijver. Het complex is twee tot drie woonlagen hoog en heeft twee- en driekamerwoningen. In de directe nabijheid is een medisch centrum en een fysiotherapiepraktijk.

Meer Hypotheken in de buurt

Deze SBBS Stichting Bevordering Bejaarden Huisvesting Soest vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hypotheken in de buurt.