STRACKE Garagedeuren

STRACKE Garagedeuren

De Corantijn 3, 1689AN, Zwaag 0229-218411 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

WELKOM BIJ STRACKE GARAGEDEUREN.
Uw leverancier van garagedeuren, industriedeuren, elektrische aandrijvingen en hek- en poortaandrijvingen. Nieuw in ons programma zijn de Carport en terrasoverkappingen. U hebt in onze showroom een ruime keuze uit maar liefst 10 werkende garagedeuren. o.a. schuifdeuren,openslaande garagedeuren in hout en staal, sectionaaldeuren, kanteldeuren met of zonder loopdeur.

Onze merken zijn Novoferm, , Normstahl, Faac en Mac hek en poortaandrijvingen.
Tevens leveren wij diverse onderdelen van o.a. Polynorm, Crawford - Normstahl, Hörmann, Novoferm.

Over Stracke
Elf jaar geleden startte Fransen Marion Stracke hun eigen bedrijf, waarbij zij zich toelegde op de verkoop, onderhoud en plaatsing van garagedeuren. Inmiddels heeft hun bedrijf een flinke groeiperiode doorgemaakt en werd vorig jaar gekozen voor een goed bereikbare locatie op de begane grond op het bedrijventerrein Westfrisia-Oost in Zwaag .

Groei
Stracke Garagedeuren heeft in haar bijna elf jarig bestaan een uitstekende naam opgebouwd. Met name door het leveren van een optimale service en topkwaliteit hebben veel klanten de weg naar het bedrijf weten te vinden. Het werkterrein werd daarbij ook steeds groter en omvat nu, naast Noord-Holland, ook Zuid-Holland Er zijn op dit moment 4 medewerkers aan het bedrijf verbonden.

Specialisatie
Grote kracht van Stracke Garagedeuren is de specialisatie op dit terrein. De verkoop en het plaatsen van garagedeuren ,industriedeuren en hekwerkopeners zijn de belangrijkste kerntaken binnen onze bedrijfsvoering. Dat gegeven zien we o.a. terug bij de meerdere opstellingen in onze showroom. Hier kunt u zien hoe de verschillende systemen werken in de praktijk. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar de voorbereidingen tot het plaatsen van de garagedeuren plaatsvinden. ‘Van plan tot uitvoeringen kunnen wij voor u verzorgen.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze STRACKE Garagedeuren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.