Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

Zuideinde 51, 1541CA, Koog aan de Zaan 075-6161414 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De vijf garanties van Garantiemakelaars!

PRESENTATIEGARANTIE
Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dat kan. Uw Garantiemakelaar zet alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreekt u wat goed voor uw woning zou werken. Uw Garantiemakelaar adviseert u graag op basis van zijn ervaring en kennis. U bepaalt uiteraard zelf waar u voor wilt betalen.

CONTACTGARANTIE
Uw Garantiemakelaar is voor u bereikbaar, ook buiten kantorenuren. Van 9u – 21u via het gebruikelijke telefoonnummer. Na 21u kunt u een boodschap achterlaten bij onze telefonistes. Uw Garantiemakelaar belt u dan zo snel mogelijk terug. Ook kunt u van 17u – 23u via de chatfunctie op onze site terecht met uw vragen.

BEZICHTIGINGSGARANTIE
Uw Garantiemakelaar doet altijd zijn uiterste best om een bezichtigingsafspraak te maken die voor alle partijen schikt. Zelfs op ongebruikelijke tijden. Dus ook na werktijd, of op zaterdag. Zolang het maar op een geschikt moment is voor zowel de verkopende partij als de geïnteresseerde koper.

ANNULERINGSGARANTIE
Mocht Garantiemakelaars u niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten. U krijgt dan uw fysieke promotiematerialen zoals foto’s, plattegronden en drukwerk mee.

SERVICEGARANTIE
Een Garantiemakelaar zet een stapje extra voor u. We zorgen ervoor, dat u goed geïnformeerd blijft. Zo kunt u via ons klantenintranet de laatste ontwikkelingen rond de verkoop van uw huis volgen.
Na een bezichtiging neemt uw Garantiemakelaar binnen 24 uur contact op om te bespreken hoe het ging. Een klacht verdwijnt bij ons niet in een bureaulade. We hebben een heldere klachtenregeling en zullen er alles aan doen een passende oplossing te vinden. We zijn continu bezig onze dienstverlening te verbeteren.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Saen Garantiemakelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.