Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn

Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn

Kalkovenweg 52, 2401LK, Alphen aan den Rijn 0172-653112 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

SPA is een samenwerkingsverband van psychologen in Alphen aan den Rijn. In onze praktijk bieden wij hulp aan volwassenen en kinderen in zowel Generalistische Basis GGZ als Gespecialiseerde GGZ. Wij maken daarbij gebruik van diverse therapievormen, waarbij de cliënt centraal staat en niet de methodiek. Wij werken nauw samen met huisartsen, fysiotherapie, diëtistes, en andere disciplines.

Therapie
Wij zoeken steeds naar de aanpak die het beste aansluit bij uw problemen. Wij gebruiken hierbij inzichten en technieken uit diverse therapeutische richtingen. Dit kan zowel gedragsmatig, cognitief, inzichtgevend, EMDR, als een combinatie hiervan zijn. Het eerste gesprek is bedoeld als kennismaking en wordt gebruikt voor onderzoek. In de verdere gesprekken komt uw levensloop aan de orde en wordt er een beeld gevormd van wie u bent en hoe een en ander met uw klachten samenhangt. Afhankelijk van uw hulpvraag en uw mogelijkheden worden afspraken gemaakt over het doel van de behandeling, de aanpak en de frequentie van de behandelcontacten.

Onderzoek
Psychologisch onderzoek is bedoeld om een onafhankelijk beeld te krijgen van de ontwikkeling van het kind. Gekeken wordt naar de sociaal-emotionele ontwikkeling, de zelfstandigheid, het gedrag bij opdrachten, de prestaties bij schoolwerk en intelligentietests, de wijze waarop het kind zijn leefsituatie ervaart en beleeft, en zijn toekomstverwachtingen.

Wij bieden schoolvorderingenonderzoek, intelligentieonderzoek, onderzoek naar mogelijke stoornissen voor clusterindicatie (ASS, PDD-NOS, ODD, ADHD, etc.), persoonlijkheids- en milieuonderzoek, onderzoek naar leerproblemen (faalangst, dyslexie, dyspraxie, en dyscalculie) en onderwijsbeperkingen (leermotivatie, concentratiestoornissen, etc.), groeps- en individueel onderzoek betreffende de overgang van van primair naar voortgezet onderwijs (bijvoorbeeld de NIO test).

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.