Saron Pastoraal Centrum

Saron Pastoraal Centrum

Paandersdijk 2, 7588PZ, Beuningen 0541-353505 Website

Openingstijden (24 jul - 30 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Stichting Pastoraal Centrum Saron is een organisatie die in het leven is geroepen om vanuit bijbelse normen en waarden christelijke hulpverlening vorm te geven ten dienste van de gemeente van Jezus Christus. Inmiddels bestaat het Pastoraal Centrum Saron ruim 40 jaar. Duizenden hulpvragers heeft het centrum in al die jaren mogen begeleiden tot herstel, genezing en/of acceptatie van aanwezige problematiek.

Saron biedt Pastoraal-therapeutische hulp en begeleiding. Maar wat is dat eigenlijk?

Pastoraal:
Wij geloven dat God de mens heeft geschapen en dat Hij de levensbron is die het leven geeft. Hij kent en doorgrondt de mens als geen ander. Wij geloven en ervaren dat God door zijn principes de mens hoop, doel, vervulling, genezing en bevrijding wil geven. Vanuit de principes van de Bijbel, het woord van God en in de kracht van de Heilige Geest bieden wij pastorale hulp aan. Kernwoorden hierbij zijn ook: gebedspastoraat (voor genezing en bevrijding), lofprijzing en aanbidding, Bijbelstudie, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van de mens, en gelijkwaardigheid.

Therapeutisch:
Het Pastoraal Centrum Saron werkt ook therapeutisch aan problematiek. Dat houdt in dat wij gefaseerd aan problematiek werken. We begeleiden of behandelen niet ‘zomaar’ iets, maar werken doelgericht aan hulpvragen aan de hand van zorgplannen. Onze therapeuten en begeleiders zijn allemaal geschoolde mensen die sociaal vaardig zijn en kennis hebben van psychologie en methodiekkennis. Ook werken wij samen met GGZ en is er een diagnostisch team aan Saron verbonden met o.a. een psychiater en klinisch pedagoog.
Wij geloven dat zowel het pastorale als therapeutische goed gecombineerd kan worden en dat er op deze wijze professioneel gewerkt wordt.

Meer Sociale hulpverlening in de buurt

Deze Saron Pastoraal Centrum vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Sociale hulpverlening in de buurt.