Schadenet Venlo

Schadenet Venlo

Celsiusweg 7, 5928PR, Venlo 077-3820195 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Schadenet B.V. is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland. Met 98 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging in de buurt!

Schadenet Venray is een transparante organisatie met duidelijk communicatielijnen. Een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet Venray zich in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

Schadenet Venray zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Venray door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, KZS, Milieuvergunning en -certificaat.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).

Schadenet Venray is een een FOCWA Eurogarantbedrijf waar u 4 jaar garantie krijgt op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet.

Schadenet Venlo is begin 2015 totaal gerenoveerd. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de leidraad geweest, dat is terug te zien in de materialen die gebruikt zijn, in het energiezuinig werken met verlichting en machines en het vervangen van de spuitcabines door moderne die heel zuinig met energie, gas en elektriciteit omspringen.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Schadenet vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.