Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Scheel Autofauteuils Naarden

Scheel Autofauteuils Naarden

Energiestraat 29, 1411AR, Naarden 035-6950442 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sinds 1967 zijn wij intensief betrokken geweest bij de start en ontwikkeling van autocomfortstoelen. Scheel had in 1968 een wereldprimeur met de befaamde S-vormige rugleuning en enkele jaren later met de verstelbare lendensteun. Met als ultieme oplossing (1972) de volledig aan de bestuurder aangepaste vormgeving.
Ons SCHEELteam bestaat uit specialisten met veel ervaring. Zo beschikken wij in ons adviesteam over een gekwalificeerde fysiotherapeut met een tienjarige ervaring in het adviseren en begeleiden van onze klanten. Ook de overige adviseurs, monteurs en bekleders zijn al vele jaren bij ons werkzaam en deskundig.

Zonder uitzondering zijn alle werknemers trots op het product SCHEEL en beschikken over de juiste motivatie om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

In ruim 45 jaar tijd hebben wij dan ook een imago opgebouwd dat staat voor eerlijk advies, klantvriendelijkheid, snelle levering en een top product.

Wij nodigen u uit ons te bezoeken voor een vrijblijvend gesprek.

Advies op maat
Ons werk bestaat uit het analyseren en oplossen van zitproblemen. Ruim 45 jaar ervaring met het op maat maken van autostoelen in combinatie met constante ontwikkeling en verbetering van onze producten garanderen u een optimaal advies.

Voor een advies op maat is het noodzakelijk dat wij met u kunnen bepalen wat uw redenen zijn om de aanschaf van een andere autostoel te overwegen. U kunt hiervoor het best een bezoek aan onze showroom brengen. Wij adviseren u een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen om u een goed advies te kunnen geven en u niet onnodig hoeft te wachten.

In de showroom wordt een ‘intakegesprek’ gehouden. Hierin wordt besproken wat uw wensen, klachten, eventuele beperkingen, jaarkilometrage, in- en uitstapfrequentie en andere bepalende factoren (zoals autotype) zijn. Deze gegevens bepalen voor een deel of de stoel op maat gemaakt of op maat instelbaar moet worden of een combinatie hiervan.

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Scheel Autofauteuils Naarden vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.