Schildersbedrijf Boersma Piet

Schildersbedrijf Boersma Piet

Koningin Julianaweg 17, 8443DP, Heerenveen 0513-636154 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 80 jaar is Piet Boersma Schilders een begrip als schilder in Heerenveen en de regio. Het schildersbedrijf is overgegaan van vader op zoon waardoor de ‘kneepjes’ van het ‘oude’ schildersvak behouden zijn gebleven.
Traditioneel in kwaliteit, door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen, is één van de kenmerken die prima past bij Piet Boersma Schilders. Naast het schildersbedrijf heeft het bedrijf ook een verfwinkel en een behangspeciaal zaak. Door deze combinatie kan maatwerk worden geleverd aan de zakelijke en de particuliere klant.

Het schildersbedrijf
Het bedrijf is sinds de oprichting in 1932 trouw gebleven aan haar principes voor het leveren van hoogwaardig schilderwerk. Piet Boersma, één van de twee eigenaren, geeft aan dat het neer komt op: goed luisteren naar je klanten, het product leveren dat is overeengekomen en alle afspraken nakomen. Daarnaast wordt de overlast voor de klant zoveel als mogelijk beperkt gehouden. De kenmerken van Piet
Boersma Schilders worden tegenwoordig vaak aangeduid met moderne termen als ‘klantgericht’ en ‘value for money’. Piet Boersma vertelt dat hij liever de woorden gebruikt die zijn vader al in 1932 sprak: ‘als je goed werk levert, komen de klanten bij je terug’. Piet Boersma leidt zijn schilders in het eigen bedrijf op en is daardoor verzekerd van gekwalificeerde medewerkers. Piet Boersma Schilders is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, behangen, beglazing, houtrotreparaties en kleuradvies.

De verfwinkel en de behangspeciaal zaak
Aan de Koningin Julianaweg 17 komt u in een wereld van verf, behang en kleuren. Ina Schras, mede-eigenaar van Piet Boersma Schilders, leidt ons hier rond. In de winkel staan twee nieuwe, geavanceerde kleurenmengmachines, van Sikkens en Wijzonol. Deze machines zijn in staat iedere verf ter plekke in de juiste kleur te mengen.

Meer Schilders in de buurt

Deze Schildersbedrijf Boersma Piet vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.