Schildersbedrijf P van Dalen

Schildersbedrijf P van Dalen

Perenbongerd 32, 6852BG, Huissen 06-55761200 Website

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - donderdag: 22:00
  Vrijdag: 20:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

0ns schildersbedrijf beschikt over erkende en vakkundige schilders die met iedere klus raad weten. Ongeacht de omvang van de schildersklus, bij iedere opdracht wordt samen met de schilders van P. van Dalen Schildersbedrijf altijd gezocht naar de meest passende uitvoering van uw wensen. Zo worden alle schilderwerken verricht op een efficiënte, vakkundige en vertrouwde manier. U heeft gezocht naar een vakkundig en erkend schildersbedrijf en u heeft uw betrouwbare partner gevonden in P. van Dalen Schildersbedrijf.Voor een mooi
eindproduct bij uw schildersbedrijf

Kwaliteit boven alles
Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben ons in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan P. van Dalen Schildersbedrijf een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.

Binnenschilder
Door uw interieur te voorzien van een nieuwe verflaag kunt u uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Ook is het mogelijk om P. van Dalen Schildersbedrijf al uw muren en plafonds van bijvoorbeeld latex of sauswerk te laten voorzien. Voor bedrijven zorgen we voor een representatief uiterlijk dat past bij het karakter van het bedrijf. En als particulier wilt u zich natuurlijk helemaal thuis voelen in uw woning. Onze schilders kunnen daarvoor zorgen.

Buitenschilder
Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

Huisschilder
De huisschilder van P. van Dalen Schildersbedrijf is een ware vakman die bekend is op allerlei vlakken binnen het schildersgebied.

Meer Schilders in de buurt

Deze Schildersbedrijf P van Dalen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.