Schipper Kozijnen Serres & Schuifdeuren

Schipper Kozijnen Serres & Schuifdeuren

Bellstraat 22, 6716BA, Ede 0318-631416 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het adres voor: aluminium ramen en deuren, kunststof ramen en deuren, winkelpuien, vliesgevels en specialist in schuifpuien!
Schipper Schuifpuien en Kozijnen Ede is één van de weinige fabrikanten die kunststof en eigen aluminium kozijnen produceren, waarbij er gekozen kan worden voor een onderhoudsvriendelijke mix van het beste uit 2 werelden voor toepassing in woonhuizen, winkels en bedrijfspanden.

Tegenwoordig zie je steeds meer dat de materialen door elkaar worden gebruikt. Je ziet dan hout, kunststof en aluminium in één woning. Daarnaast kunnen de rabatdelen tegenwoordig ook worden vervangen voor geïsoleerde Keralit gevelbekleding. Kunststof en Aluminium zijn in vele standaard kleuren leverbaar. Hierdoor zijn de materialen uitstekend toepasbaar in combinatie met elkaar en met houten kozijnen .

Het plaatsen wordt gedaan met eigen montageploegen. Er is ook een servicedienst voor de nazorg. Wij werken samen met de plaatselijke aannemers voor de bouwkundige werkzaamheden die komen kijken bij het plaatsen van bijvoorbeeld een dakkapel, uitbouw en andere bouwkundige werkzaamheden.

Onze materialen zijn minder gevoelig voor luchtvochtigheid, vuil en temperatuur schommelingen”. Het effect is dat het onderhoud beperkt blijft tot afnemen met een vochtige doek. Het zorgt dan ook voor veel minder onderhoudskosten. Kunststof en aluminium kozijnen hebben een zeer goede isolatiewaarde door de luchtkamers die in de profielen verwerkt zijn. Wij letten ook erg op details. als wij een pui zetten of kozijnen plaatsen voeren wij alles af. Ook dit valt onder kwaliteit en onderhoudsvriendelijk.

De trend van nu is het aluminium steellook kozijn, maar er wordt ook steeds vaker voor schuifpuien gekozen met veel soorten beglazing.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Schipper Kozijnen Serres & Schuifdeuren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.