Schrijver Orthopedische Schoentechniek BV

Schrijver Orthopedische Schoentechniek BV

Oregondreef 7, 3565BE, Utrecht 030-2622727 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Schrijver Orthopedische Schoentechniek is een zeer gespecialiseerd bedrijf. Het is gevestigd aan de rand van Utrecht en heeft zowel nationaal als internationaal een grote naam opgebouwd met haar kennis en expertise op het gebied van orthopedie. Het bedrijf is op veel verschillende orthopedische vlakken actief. Naast het maken van moderne orthopedische schoenen en individuele supplementen (Air Weight Supplement ©®), is men ook op het gebied van sportorthopedie een zeer bekende naam. De consument staat bij ons op de eerste plaats. Menig klant hebben wij in ons veertig jarig bestaan met succes geholpen. Sinds begin jaren 70 hebben wij ons tevens gespecialiseerd in de Sportorthopedie. Wij mogen zeggen dat wij in Nederland toonaangevend zijn op het gebied van de Sportorthopedie.

Wanneer de voetproblemen niet meer te verhelpen zijn met steunzolen of aanpassingen aan confectieschoenen, dan kunnen orthopedische schoenen de oplossing zijn. Orthopedisch schoeisel is volledig maatwerk; de schoenen worden speciaal voor u gemaakt. U heeft daarbij de keuze uit verschillende modellen, leersoorten en kleuren.

Verschillende soorten klachten en blessures hebben te maken met bepaalde lichte voet of been stand afwijkingen. Hierdoor kan er een overbelasting ontstaan op de diverse spieren en gewrichten. Om deze klachten te verhelpen en te voorkomen heeft Schrijver orthopedie B.V. de z.g. Air-Weight® supplementen ontwikkelt. Deze steunzolen worden voor u speciaal op maat gemaakt. Het zijn echter niet alleen voetklachten die ermee verholpen kunnen worden; vaak kunnen wij ook, indien voetstand gerelateerd, pijnklachten in enkels, knieën, rug en spieren verhelpen met supplementen.

Meer Orthopedische Artikelen in de buurt

Deze Schrijver Orthopedische Schoentechniek BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Orthopedische Artikelen in de buurt.