Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Schutte Elektro en IJzerwaren

Schutte Elektro en IJzerwaren

Emmastraat 9, 7721DG, Dalfsen 0529-431392 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In vrijwel alle PROVAK zaken staat de eigenaar ook achter de toonbank. U merkt dat aan de betrokkenheid maar ook aan de jarenlange ervaring in de DHZ-branche. Dat geldt overigens ook voor de medewerkers. Werken in een ijzerwaren- en gereedschappenzaak betekent de klanten op weg helpen, meedenken en oplossingen aanbieden.

Natuurlijk heeft iedereen ergens moeten beginnen en vooral moeten leren. Elke medewerker leert nog dagelijks. Inherent aan de branche want vrijwel elke dag komen we wel weer nieuwe producten tegen die de klus weer vereenvoudigen kunnen.

PROVAK medewerkers volgen continu de marktontwikkelingen en zullen waar nodig zich steeds moeten bijscholen. Elke PROVAK medewerker bezit een vak-diploma of leert hier nog voor. Daarnaast kennen we veel aanvullende opleidingen vooral als het gaat om de steeds veranderen eisen voor wat betreft het afdoende beveiligen van een woning. Doordat de DHZ-branche bijzonder innovatief is worden er erg veel producttrainingen gevolgd zodat u als klant, hoe nieuw het product dan ook is, goede achtergrondinformatie kan krijgen en vaak al een stuk persoonlijke ervaring overgebracht kan worden. Voor u als klant een zeker gevoel, voor de PROVAK zaken een vanzelfsprekendheid.

Iedere medewerker heeft zijn eigen voorkeuren, interesses en ervaring. PROVAK streeft er naar om alle kennis in een vestiging te verdelen over twee of meer medewerkers. Waarom ? Omdat wij vinden dat als de specialist in een PROVAK zaak bij u in de buurt een vrije dag heeft, of op vakantie is, u toch zeker de zelfde deskundigheid en informatie van ons mag verwachten.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Schutte Elektro en IJzerwaren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.