Serrarens Advocatenkantoor

Serrarens Advocatenkantoor

Seisdam 28, 4331NT, Middelburg 0118-618028 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Advocatenkantoor Serrarens is gevestigd in een monumentaal pand in Middelburg op loopafstand van de Rechtbank.
Mr Serrarens staat u in de rechtszaal graag bij als het gaat om:
familierecht,
jeugdrecht,
strafrecht.
U wordt op deskundige wijze bijgestaan. Mr Serrarens voert een eenmanspraktijk waardoor de lijnen kort en persoonlijk zijn. De wijze waarop mr Serrarens u als cliënt bijstaat, onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door haar doelgerichte en creatieve aanpak.

Mevrouw mr V. C. Serrarens volbracht haar rechtenstudie (titel scriptie: Strafrechtelijke aansprakelijkheid bij medische fouten) aan de Universiteit van Tilburg. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van strafrecht, jeugdrecht en familierecht.
Kort na haar beëdiging tot advocaat won mr Serrarens de jaarlijkse pleitwedstrijd van het arrondissement Middelburg. Hierdoor mocht zij Middelburg vertegenwoordigen bij de Zuidelijke pleitwedstrijden in Breda. Een pleitwedstrijd waaraan de zuidelijke arrondissementen in Nederland en de Vlaamstalige Belgische arrondissementen deelnemen. Na 17 jaar onafgebroken in Belgische handen te zijn geweest ging de Schellenbach-troffee in 2004 met mr Serrarens mee naar Nederland. Tenslotte heeft zij in dat jaar mogen deelnemen aan de Nationale pleitwedstrijden in Utrecht. Sindsdien is het motto van mr Serrarens: “spreken is zilver, pleiten is goud”!
De tendens is dat advocaten zich steeds meer gaan specialiseren. Ook mr Serrarens heeft inmiddels specialisatiecursussen gevolgd. In 2007 heeft zij de specialisatieopleiding jeugdrecht bij het Eggens Instituut te Amsterdam gevolgd. In 2009 heeft zij een certificaat behaald aan het Willem Pompe Instituut te Utrecht voor de specialisatieopleiding strafrecht. Mr Serrarens is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en de Vereniging van Strafrechtadvocaten . Mr Serrarens heeft jarenlange ervaring op het gebied van familierecht.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Serrarens Advocatenkantoor vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.