Sissers Haarverzorging

Sissers Haarverzorging

Kepplerstraat 58, 1501XM, Zaandam 075-6313184 Website

Openingstijden (21 Oct - 27 Oct)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  -
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

SISSERS haarverzorging is een unieke kapsalon in Zaandam voor dames en heren, en direct verbonden met BLITSERS kinderkapsalon. Uniek aan SISSERS haarverzorging is dat bij ons altijd alles om onze klanten draait. We leveren kwaliteit op een aangename manier.

Ons werk is onze passie. Wij zijn altijd op zoek naar het verder verbeteren van onze producten en dienstverlening. We blijven door scholing op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak. Zodat we de kwaliteit van onze salon kunnen blijven garanderen.

Bij ons kunt u “sparen met uw haar” voor gratis haarverzorgingsproducten of stylingproducten.
Op vertoon van uw persoonsgebonden Sissers profijt pas ontvangt u gratis punten bij elk besteed bedrag in onze kapsalon.
Bij 1000 punten ontvangt u € 12,50 korting op een product naar keuze.

BLITSERS is een bijzondere kapsalon voor kinderen. Bijzonder, want er valt voor kinderen veel te zien en te beleven.

Zo hebben we een carrousel waar de allerjongsten tijdens een ‘autoritje’ worden geknipt, een grote speelhoek en een grabbelton. Kortom, bij BLITSERS kinderkapsalon is ‘naar de kapper gaan’ een sensatie.

Ook de oudere kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens het knippen. Door de ingebouwde monitors in de spiegels kunnen zij een computerspelletje doen en tekenfilms bekijken. Ook een uitkomst voor kinderen die het niet zo fijn vinden om te worden geknipt.

We hebben 25 jaar ervaring met het knippen van kinderen in alle leeftijdscategorieën. We zijn de eerste en enige kinderkapsalon in de Zaanstreek dat volgens dit kindvriendelijke concept werkt.

Bij BLITSERS kinderkapsalon willen we kinderen laten ervaren dat het leuk is om geknipt te worden, want BLITSERS kinderkapsalon is een feestje!

Alle producten die we bij SISSERS haarverzorging & BLITSERS kinderkapsalon in de salon gebruiken, zijn ook bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Meer Kappers in de buurt

Deze Sissers Haarverzorging vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kappers in de buurt.