Slagerij De Groene-Weg

Slagerij De Groene-Weg

Mariniersweg 33, 3011NC, Rotterdam 010-4047373 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Groene Weg Rotterdam

Al 20 jaar is De Groene Weg slagerij Theo Pronk een begrip in Rotterdam en omstreken. Onze klanten komen uit de weide omtrek van Rotterdam zoals Leiden, Westland, Zierikzee en Gouda. Theo maakt met zijn medewerkers een mooi en breed assortiment ambachtelijk producten van (h)eerlijk biologisch vlees.

BBQ

Zodra het weer het toestaat verzorgen wij ook barbecue partijen, van 2 personen tot en met 500 personen, eventueel ook met koks en serverend personeel. Bekijk hier onze brochure met het complete assortiment. De verschillende barbecuepakketten zijn als volgt samengesteld.

Uw partner in biologisch vlees

Ook voor bedrijven en instellingen zijn wij een interessante partner, velen gingen u al voor. Zo hebben we heerlijk biologisch vlees geleverd aan wereldberoemde artiesten en hun gevolg, zoals de Rolling Stones, Pavarotti, Kabouter Plop en K3.
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groene Passage

Onze slagerij bevindt zich in De Groene Passage aan de Mariniersweg te Rotterdam. De Groene Passage is een voor Europa uniek samenwerkingsproject van een negental winkels die op het gebied van mens, milieu en dierenwelzijn samenwerken. Naast De Groene Weg slagerij vindt u o.a. een grote Gimsel natuurvoeding supermarkt, een wereldwinkel, Van Binnen woninginrichting en een lunchroom waar u een heerlijk kopje koffie of een broodje kunt nuttigen.

Biologische Slagerij van het jaar.

Als ambachtelijk slager ben ik er trots op dat we ook al vele prijzen hebben gewonnen. Onlangs waren we Runner-Up voor de MVO-prijs (meest Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)ontvangen voor meest Maatschappelijk OndernemenNaast twee keer de titel van 'Biologische slagerij van het jaar' te hebben ontvangen, hebben we onlangs de Runner-up prijs ontvangen voor meest Maatschappelijk ondernemen voor groot Rotterdam. Onze vleeswaren worden regelmatig met GOUD bekroond.

Kom gezellig langs en laat u overtuigen door ons overheerlijke biologisch vlees en specialiteiten.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Slagerij De Groene-Weg vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.