Slump-Fictorie Hoogeveen BV

Slump-Fictorie Hoogeveen BV

Het Haagje 154, 7906AE, Hoogeveen 0528-262007 Website

Openingstijden (28 nov - 4 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Slump-Fictorie aluminium ramen, deuren en gevels. Sun-Fictorie zonnepanelen

www.slump-fictorie.nl www.sun-fictorie.nl

Slump-Fictorie is in de utiliteitsbouw en woningbouw een bekende naam met een eersteklas reputatie.

Voor kantoorgebouwen, bedrijfspanden, winkelpuien en andere zakelijke bouwwerken ontwerpt, produceert en monteert Slump-Fictorie kozijnen, deuren, ramen, gevels, serres, schuifpuien, lichtstraten, vouwpuien en vliesgevels. Altijd met aluminium of staal als basismateriaal.

Door de opdrachtgevers in de utiliteitsbouw worden hoge eisen gesteld aan materiaal, afwerking, pasvorm en precisie. Vandaar dat Slump-Fictorie beschikt over zeer moderne cnc-gestuurde apparatuur.

Slump-Fictorie levert voor iedere klant de juiste constructie en oplossing.

Maak gebruik van de onuitputtelijke energie van de zon en produceer zelf stroom met behulp van een zonnestroomsysteem van Sun-Fictorie. U krijgt een groen geweten, een teruglopende elektriciteitsmeter, een statusobject op het dak en onafhankelijkheid van energieleveranciers.
Zonne-energie is een schone, betrouwbare en onuitputbare vorm van energie. Om zonnestroom te produceren, investeert u in de aanschaf van zonnepanelen. De stroom die je daarmee opwekt is gratis. U hoeft in dat geval dus (bijna) geen stroom meer te kopen. Door de besparing op uw energiekosten verdient u in de loop der jaren uw investering terug. Hoeveel u per jaar kunt besparen is afhankelijk van het systeem dat u afneemt bij...

Sun-Fictorie
Wij leveren en installeren vooral in een straal van 60 km rond Hoogeveen. Dus ook in Zuidwolde, Ruinen, Dwingeloo, Beilen, Ommen, Assen, Emmen, Meppel, Zwolle, Almelo, Haren, Drachten, Heerenveen, Steenwijk, Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Slump-Fictorie Hoogeveen BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.