Smilde Huisartsenpraktijk

Smilde Huisartsenpraktijk

De Sluiskampen 41, 9422AP, Smilde 0592-412505 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

We bieden hoogwaardige eerstelijns huisartsgeneeskundige zorg in de volle omvang (behalve verloskunde). De praktijkorganisatie is modern en vooruitstrevend en de praktijk is maximaal geautomatiseerd. De rol van de ondersteunende praktijkmedewerkers wordt steeds belangrijker. We leiden doktersassistentes op en bieden stages aan studenten en co-assistenten geneeskunde.

Het belangrijkste doel van de praktijk is het aanbieden van hoogwaardige eerstelijns zorg in de volle omvang waarbij het persoonlijk contact met en de eigen verantwoordelijkheid van patiënten centraal staat.

Momenteel staan ca. 6000 patiënten bij onze praktijk ingeschreven.

De praktijkorganisatie is van de huidige tijd en de praktijk is vooruitstrevend te noemen. Nieuwe medisch-technische mogelijkheden worden zo veel mogelijk benut. Afgezien van verloskunde komen alle huisartsgeneeskundige aspecten aan bod: Kleine chirurgische ingrepen, longfunctie onderzoek, begeleiding van patiënten met hoge bloeddruk, diabetes mellitus en astma/COPD, oogboringen, teledermatologie, onderzoek van het gehoor, alle vormen van EHBO, spiraaltjes plaatsen, gewrichtsinjecties, etc.

De automatiseringsgraad ligt op een hoog niveau en wordt nog steeds verder uitgebreid. Laboratorium- en röntgenuitslagen, specialistenbrieven en andere gegevens komen voor een groot gedeelte geautomatiseerd uit binnen.

De rol van de ondersteunende praktijkmedewerkers wordt steeds belangrijker. In het kader van diverse samenwerkingsprojecten worden steeds meer taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar de praktijkassistentes en de praktijkondersteuners overgedragen.

De praktijk is gecertificeerd door de opleiding voor doktersassistentes.

Ook hebben we zo nu en dan een 4e-jaars student geneeskunde of een co-assistent van de Rijks Universiteit Groningen in de praktijk. Uw medewerking kan dan gevraagd worden.

Meer Artsen en specialisten in de buurt

Deze Smilde Huisartsenpraktijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Artsen en specialisten in de buurt.