Smit Bakkerij

Smit Bakkerij

Noordhaven 146, 4761DD, Zevenbergen 0168-323468 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij durven best te zeggen dat wij staan voor ambachtelijke kwaliteit. Alles wat wij u in onze winkel aanbieden komt uit onze eigen bakkerij. Van een heerlijk worstenbroodje tot een zacht wit kadetje, het is allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt. Warme Bakker Jac Smit wil u doormiddel van deze site een kijkje in onze keuken geven en hopen dat u iets meer te weten zult komen over onze passie voor lekkere en ambachtelijke producten. Wij wensen u een smakelijk bezoek! Mocht u trek krijgen van al dat lekkers, geen probleem. Kom naar één van onze winkels, wij laten u graag iets proeven.
In onze winkel bieden wij u een breed en altijd vers assortiment broodsoorten.
Echt lekker brood met een lekker knapperig korstje, zoals brood hoort te zijn.
Geniet van het lekkerste moment van de dag; een verse boterham, lekker belegd.
Een lekker zacht wit puntje of een lekkere harde bol met maanzaad, uiteraard maken wij alles zelf in onze eigen bakkerij. Lekker klein brood, zoals het smaken moet!

Als echte bakker staan wij volledig achter ieder product wat in onze winkel ligt. Met een team van bevlogen vakmensen staan wij iedere dag voor dag en dauw op om al onze producten op tijd in de winkel te krijgen.

Wij weten dat wij ons moeten onderscheiden op smaak en kwaliteit. Dat doen wij simpelweg door kennis, vakmanschap en eerlijke verse producten te combineren tot een geweldig lekker eindproduct.
Een van onze meest verkochte producten zijn worstenbroodjes. Iedere dag worden de broodjes vers gemaakt in onze eigen bakkerij. Gevuld met het lekkerste gehakt, vol van smaak en heerlijk zacht. Het recept van onze worstenbroodjes bestaat al tientallen jaren.
Genieten wordt pas echt een feest als het iets lekkers is waarvan de smaak nog lang in het geheugen blijft hangen. Bakkerij Smit en zijn enthousiaste team doen dagelijks hun best om in te haken op de wensen van de fijnproevende consument. Want tegenwoordig is er steeds meer vraag naar kleinere stuks en lekker gevarieerd.

Meer Bakker en Broodjes in de buurt

Deze Smit Bakkerij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bakker en Broodjes in de buurt.