Solyscreen Rolluiken Zonwering en Raamdecoratie BV

Solyscreen Rolluiken Zonwering en Raamdecoratie BV

De Run 4417, 5503LS, Veldhoven 040-2542252 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kwaliteitsproducten die zon, tijd en kou trotseren!

Bent u op zoek naar binnen- of buitenzonwering? Stop met zoeken! Bij Solyscreen bent u aan het juiste adres. Solyscreen opereert al bijna vijftig jaar voor particulieren én bedrijven in de gehele Benelux. De onderneming beschikt over haar eigen productiefaciliteiten, waardoor ze perfect op maat gesneden producten kan leveren.

Solyscreen werkt met materialen van onder meer Heroal, Aurora, Harol, Somfy, Hamstra, Luxaflex en Verosol. Handelsmerk is het leveren van kwaliteitsproducten met een lange levensduur, korte levertijd, tijdloos design en snelle service. Dit alles wordt bovendien tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.

In de zakelijke markt beschikt Solyscreen over ruime ervaring met uiteenlopende opdrachtgevers van gemeentelijke, provinciale en landelijke overheidsinstellingen tot scholen, ziekenhuizen, kantoren, horeca-ondernemingen en industriële bedrijven. De vierentwintig-uurs service biedt klanten de zekerheid dat een rolluik of ander product binnen no-time gerepareerd wordt. Zo geeft Solyscreen de garantie dat een defect product als gevolg van een ramkraak of inbraak op dezelfde dag vervangen of gerepareerd wordt.

Buiten
Solyscreen heeft mede door haar eigen productiefaciliteiten een breed en diep assortiment in buitenzonwering. Van gevelschermen die parallel met het raamoppervlak lopen zoals screens, veranda- en serre-zonwering, uitval- en valarmschermen tot vrijdragende zonneschermen in de vorm van terrasoverkappingen, knikarm- en schaararmschermen en markiezen. Ook rolluiken, verandadaken en buitenjaloezieën behoren tot het assortiment.

Binnen
Als u geen ‘gewone’ gordijnen of vitrage wilt, zijn vandaag de dag voldoende alternatieven beschikbaar die veel minder ruimte in beslag nemen. Denk daarbij aan rol- en vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, plissé- en duette-gordijnen of silhouetten, paneelgordijnen, facettes en lamellen.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Solyscreen Rolluiken Zonwering en Raamdecoratie BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.