Spit Natuursteen Grafmonumenten

Spit Natuursteen Grafmonumenten

Heesweg 37, 6598AK, Heijen 0485-512367 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Spit Natuursteen
Ons bedrijf bestaat reeds meer dan 50 jaar en is trots op de ervaring van drie generaties steenhouwers.

Ons assortiment
Grafmonumenten en urnen zijn in alle soorten natuursteen leverbaar, waaronder graniet, marmer en hardsteen. Ons assortiment bestaat ook uit grafmonumenten in combinatie met brons en glas.

Moderne technologie
Ons bedrijf is geheel geautomatiseerd. Voor het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten beschikken wij over de modernste machines. Onze grafmonumenten worden geplaatst op een bewapende betonplaat met vier betonpalen van 200cm lang. In onze werkplaats worden de grafmonumenten compleet met siliconen opgebouwd.

Kwaliteit en garantie
Wij leveren een kwaliteitsproduct tegen een concurerende prijs. Het grafmonument waarvoor u kiest, moet ook na jaren nog goed zijn en niet verzakken. U kunt rekenen op een stijlvolle verzorging en afwerking.
Al gedurende enkele generaties houden wij ons bezig met het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten. Door onze ervaring en technologie en het gebruik van de beste soorten natuursteen, zijn wij in staat een grafmonument te vervaardigen dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet en tegemoet komt aan uw persoonlijke wensen. Bovendien kunnen wij u een garantie van 25 jaar bieden.

Een monument voor uw dierbare overledene
Als u heeft besloten een grafmonument voor uw dierbare overledene te laten ontwerpen, is het volgende voor u wellicht van belang.

Eigen keuze
Het ontwerp van het grafmonument kan geheel naar eigen keuze worden bepaald. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunt u bij ons uit circa 900 lettertypes kiezen. Ook is het mogelijk om de door u gewenste afbeelding te laten etsen. Nagenoeg elke afbeelding kunnen wij realiseren waardoor het grafmonument een sterk persoonlijk karakter krijgt.

Onbeperkte mogelijkheden
Uiteraard is het ook mogelijk met een geheel eigen ontwerp uw dierbare te blijven herdenken. De mogelijkheden zijn enorm.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Spit Natuursteen Grafmonumenten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.