Sportmedisch Adviescentrum Den Haag (SMA)

Sportmedisch Adviescentrum Den Haag (SMA)

Sweelinckplein 46, 2517GP, Den Haag 070-3451634 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sporten is in Nederland zeer populair. Nederlanders sporten regelmatig in georganiseerd en ongeorganiseerd verband. Daarnaast is er een grote groep die (weer) wil beginnen met sporten. Iedereen wil het maximale uit zijn sport halen en gezond bezig zijn.

Maar niets is voor een sporter zo vervelend als gehinderd worden door een blessure. Snelle diagnoses en een deskundige behandeling bieden dan uitkomst.

Het SMA Den Haag is erkend door de Federatie van Sportmedische Instellingen omdat wij aan specifieke kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van goede sportmedische zorg.

Wij werken met gespecialiseerde sportartsen, stellen diagnoses, behandelen blessures, geven adviezen en doen sportmedische onderzoeken zoals verplichte sportkeuringen.

Nauwe samenwerking met de andere disciplines binnen de gezondheidszorg zorgt voor een verhoging van de kwaliteit van de sportmedische zorg, waarbij korte toegangstijden en korte doorlooptijden uitgangspunt zijn.

Het SMA Den Haag is gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS).

Het Sportmedisch Adviescentrum Den Haag biedt sportmedische kennis aan aan iedereen die sport, maar ook aan hen die om gezondheidsredenen moeten bewegen. Zij zijn allemaal welkom, ongeacht niveau of leeftijd. Dat het SMA Den Haag er alleen is voor topsporters is een misvatting.
Iedereen kan profiteren van de sportspecifieke kennis van het SMA Den Haag.
Wij zijn in Nederland de medisch specialisten op sportmedisch gebied. Wij begrijpen uw vragen en geven daar deskundig antwoord op.

Het SMA Den Haag beschikt over:
Kennis van en ervaring met alle relevante vakgebieden en sporttakken
Geavanceerde onderzoeksfaciliteiten
Een netwerk van medische specialisten
Wij bundelen de kennis van onder andere de sportarts, de sportfysiotherapeut, de sportdiëtist, de inspanningsfysioloog en zelfs de in sport gespecialiseerde orthopedisch schoenmaker.

Meer Gezondheidsdiensten in de buurt

Deze Sportmedisch Adviescentrum Den Haag (SMA) vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Gezondheidsdiensten in de buurt.