Stad & Land Dierenklinieken

Stad & Land Dierenklinieken

Tom Schreursweg 102, 1067MC, Amsterdam 020-5854070 Website

Openingstijden ( 1 mei - 7 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Stad & Land Dierenklinieken, locatie Heemstede is een voortzetting van een reeds lang bestaande praktijk. Collega Kas was reeds sinds jaren gevestigd aan de Zandvoortselaan en had daar een solopraktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden.

Toen dhr. Kas besloot te stoppen leek Dierenkliniek Stad & Land de logische opvolger te zijn, immers ook dat betrof een gemengde praktijk met ook rundvee en paarden in het pakket.

Een en ander resulteerde in een overname van de praktijk per 2007, waarbij de landbouwhuisdieren en paarden werden samengevoegd en voor die dieren de locatie in Amsterdam het centrale punt werd ingericht.

Na overname bleef de praktijk gevestigd aan de Zandvoortselaan op de hoek met de Zandvoorter Allee. Het pand werd wel grondig opgeknapt en werden de ruimtes anders ingedeeld.

De kliniek beschikt nu over een ruime wachtruimte met balie, twee spreekkamer, een voorbereiding, een laboratoriumafdeling voor bloedanalyse en microscopisch onderzoek en een operatiekamer voor chirurgisch ingrepen.

Voor uitgebreide diagnostiek wordt verwezen naar de hoofdvestiging in Amsterdam omdat daar de apparatuur voor het maken van röntgenfoto’s en echografie aanwezig is.

Er bestaan plannen voor nieuwbouw of verbouw van de kliniek op de huidige locatie. De eerste oriënterende gesprekken met gemeente, architect en omwonende zijn reeds gevoerd. Uiteraard houden wij u graag de hoogte van de plannen en het tijdspad. In de nieuwsbrieven zullen we mettertijd regelmatig verslag doen van de stand van zaken.

Wat biedt de kliniek?
Bij ieder ziek dier dat bij ons op de kliniek wordt aangeboden moet er eerst een goed beeld van de klachten gevormd worden. Dit gebeurt in de eerste plaats door het afnemen van de ‘anamnese’ of ‘voorgeschiedenis’ van het zieke dier. Aangezien uw dier zelf moeilijk aan kan geven wat precies het probleem is, probeert de dierenarts door middel van specifieke vragen aan u, de eigenaar, een beeld te vormen van de klachten.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Stad & Land Dierenklinieken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.