Stad & Land Dierenklinieken

Stad & Land Dierenklinieken

Tom Schreursweg 102, 1067MC, Amsterdam 020-5854070 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Op de grens van Amsterdam en Halfweg ligt de hoofdvestiging van Stad & Land Dierenklinieken. Een mooi oranje-zwart gebouw dat in 2004 feestelijk in gebruik is genomen. Op de kliniek in Amsterdam zijn zeven dierenartsen werkzaam, waarvan vier zich toeleggen op het gebied van de landbouwhuisdieren en paarden. Niet dat de koeien en paarden op de kliniek komen, maar met een vijftal speciaal ingerichte bedrijfswagens worden de dieren op de boerderij of de manege bezocht. In het gebouw zijn drie dierenartsen werkzaam in de gezelschapsdieren en worden daarbij ondersteund door een achttal assistenten.
Achter de schermen, maar belangrijk om te vermelden, is dat voor de aansturing van alle klinieken de praktijkmanager en de secretariële ondersteuning ook in Amsterdam werkzaam zijn en daarbij het aanspreekpunt zijn voor collega’s en klanten.

De kliniek is bijzonder goed uitgerust met allerlei apparatuur om tot een goede diagnose en behandeling van uw dier te kunnen komen. Wat dacht u van digitale röntgenapparatuur, uitgebreide bloedanalyse, echografie, laparoscopie etc. Ook kan op op locatie Amsterdam progesteron bepaald worden in het kader van de fokkerij.

Uniek in Amsterdam

Ook buiten openingstijden is de kliniek altijd bereikbaar voor spoedeisende hulp. Dat mag met recht uniek genoemd worden in Amsterdam. U belt gewoon met de kliniek en via een keuzemenu komt u automatisch terecht bij de dienstdoende dierenarts voor landbouwhuisdieren en paarden of de dierenarts voor de gezelschapsdieren.

Inmiddels is de kliniek verbouwd. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden. Een extra spreekkamer, een tweede operatiekamer, een gescheiden opname speciaal voor katten en een extra laboratorium maken het pand nog completer

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Stad & Land Dierenklinieken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.