Stamhuis Groep BV

Stamhuis Groep BV

Otto Hahnweg 20, 3542AX, Utrecht 030-2412880 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Heeft u grote verbouwingsplannen voor uw winkel, kantoor, school of appartementencomplex? Of is uw luxe loungeruimte wel weer eens toe aan een flinke opknapbeurt? Dan bent u bij Stamhuis aan het juiste adres! Met het Stamhuis Totaalconcept® kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen en onze gerenommeerde en betrouwbare partners inschakelen én aansturen.

Uw unieke voordeel is dat wij alle cruciale bouwdisciplines zelf in huis hebben. Zo werken bij ons ontwerpers, architecten, tekenaars, projectmanagers, afbouwspecialisten, installateurs en monteurs die perfect op elkaar zijn ingespeeld en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Samen, op de meest efficiënte manier, de klus klaren. Daar gaat het om!

Het familiebedrijf Stamhuis bestaat binnenkort 90 jaar! In die tijd zijn we van een regulier aannemersbedrijf getransformeerd in een retailbouwer van formaat. Wat heet! Met liefst 300 vaste medewerkers en ongeveer 1200 projecten per jaar zijn we uitgegroeid tot een begrip in de wereld van winkelverbouwingen en retailverbeteringen.

Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich door innovatief denken en handelen. Onze specialisten maken er een sport van om u steeds weer een stapje voor te zijn. We zijn groot geworden met het verbouwen van winkels maar kunnen daarnaast nog zoveel meer! Of het nu gaat om de bouw of renovatie van een kantoor of zorgcentrum, casino of zwembad; wij zijn in staat om al uw zorgen op ons te nemen. We weten immers uit ervaring waar onze opdrachtgevers blij van worden, maar ook waar ze van balen en wat hen zorgen baart. Daar spelen wij op in met innovatieve maatwerkoplossingen.

Onze vooruitstrevende werkmethode leent zich bij uitstek voor multidisciplinaire en integrale projecten. Oog hebben voor elkaars kwaliteiten en transparant zijn over processen en kosten; daar draait het om. Het maakt ons tot een betrouwbare en flexibele partner waar je graag zaken mee doet. Een partij om op te bouwen.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Stamhuis Groep BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.