Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Graszodenkwekerij Graszoden Steenbergen

Graszodenkwekerij Graszoden Steenbergen

Vinkelsestraat 74, 5383KM, Vinkel 0412-450045 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Dinsdag - vrijdag: 20:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Steenbergen Graszoden in Vinkel is gespecialiseerd in het telen,kweken, onderhouden en aanleggen van graszoden. De graszoden worden zonder netten gekweekt en hebben sterke gezonde wortels.

Steenbergen Graszoden biedt een compleet pakket aan van producten en diensten voor het leggen en het onderhoud van uw gazon. In onze winkel kunt u terecht voor bemesting en producten voor het gazon. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook diverse machine’s om de aanleg en het onderhoud van uw gazon te vergemakkelijken.

Graszoden en aanverwante producten voor zowel Particulieren, bedrijven als instellingen

Dagelijks geopend, ook sávonds. Graszoden worden dagelijks vers gesneden.
Graszoden kunnen tot een dag voor levering besteld worden via telefoon of per mail.

Steenbergen Graszoden is lid van de Nederlandse vereniging van graszodenkwekers. Steenbergen Graszoden heeft de ZLTO initiatiefprijs en oorkonde groen bedrijf van de maand Provincie Noord Brabant in ontvangst mogen nemen.

Steenbergen Graszoden staat voor een duurzaam, gezond en sterk product. In het kweken van de graszoden wordt hier dagelijks rekening mee gehouden zowel wat betreft het onderhoud van de graszoden, de bewerking van de grond als de voeding voor het gewas. Onze graszoden hebben hierdoor een zeer goede weerstand en erg sterk wortelstelsel.
Steenbergen Graszoden stelt de bemesting voor het telen van de graszoden zorgvuldig zelf samen. Zo heeft het gazon altijd de juiste voeding op de juiste tijd. Deze bemesting is ook verkrijgbaar in klein verpakkingen voor úw gazon in de winkel aan de Vinkelsestraat 74 te Vinkel Noord Brabant.
Steenbergen Graszoden in Vinkel heeft daarnaast haar klanten in een hoog vaandel staan. U kunt altijd terecht voor advies en tips voor het onderhoud van uw gazon.
Steenbergen Graszoden wenst iedereen een natuurlijk mooi gezond en groen gazon

Meer Kwekerijen in de buurt

Deze SteenbergenGraszoden vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kwekerijen in de buurt.