Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra

Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra

Rijksstraatweg 63, 9257DS, Noardburgum 0511-711292 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  - -
 • Dinsdag

  - -
 • Woensdag

  - -
 • Donderdag

  - -
 • Vrijdag

  - -
 • Zaterdag

  - -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Boonstra b.v. is een (sier)bestrating specialist gevestigd in Noordbergum. Wij houden ons bezig met verkoop van bestratingsmaterialen aan particulieren, hoveniers en bedrijven.

Wij zijn leverancier van oa:Excluton,Kijlstra,Michel Oprey,MBI,Redsun,Wienerberger,Schellevis,Marlux,in-lite,Garden Impressions,S&S en KS verlichting.

Kortom heeft u nieuwe bestrating nodig kom dan eens kijken in onze meer dan 8500 m2 grote showtuin en laat u inspireren door de vele modeltuinen.

Centraal gelegen tussen Leeuwarden,Drachten en Dokkum aan de Rijksstaatweg in Noordbergum vindt u onze showtuin.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in grondwerkzaamheden, aanleg van drainage, alle bestratingswerkzaamheden rondom uw woning of bedrijfsterrein en tuinadvies op maat.
Heeft u interesse in de aanleg van erfverharding, drainage of straatwerkzaamheden en zou u hier graag een prijsindicatie voor willen ontvangen? Neem contact met ons op, onze vertegenwoordiger komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken en een offerte op maat te maken.
Wij verzorgen zelf het vervoer van de door u gekochte materialen tegen een redelijke prijs. Het voordeel hiervan is dat de levertijd aanzienlijk kan worden ingekort. De meeste materialen worden binnen 1 week (of eerder) na bestelling al bij u thuis afgeleverd!
Heeft u uw bestratingsmaterialen bij ons gekocht? Wij bieden onze klanten voor het zelf vervoeren van de materialen aan een aanhangwagen van Boonstra gratis te lenen.
Ook is het mogelijk om een trilapparaat en/of steenknip machine bij ons te huur.
Het lenen/huren van de aanhangwagen en het trilapparaat en/of steenknip machine, kan alleen ná telefonische reservering.

Meer Bestratingen in de buurt

Deze Steenhandel en Bestratingsbedrijf Boonstra vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bestratingen in de buurt.