Steltman Juwelier

Steltman Juwelier

Plaats 26, 2513AE, Den Haag 070-3469601 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Steltman is al bijna een eeuw lang een van de toonaangevende juweliers van Nederland, met een clientèle van koninklijke allure. Naast een uitgebreide collectie internationale topmerken als Chopard, Pomellato en Schoeffel, en exclusieve merken als Daniel K., Mattioli en Utopia, vindt u bij Steltman ook talloze klassieke Steltman-ontwerpen, zoals de Alexandra®, de Amalia® em de Victoria® ringen, en zeer vernieuwende ontwerpen van Steltman’s eigen edelsmid Reinier Brom, waaronder de Safari by Steltman Collection®.

Net als vroeger, worden alle Steltman juwelen met de hand ontworpen en vervaardigd door de vier goudsmeden in het eigen atelier van Steltman. De edelstenen en edelmetalen die Steltman in zijn juwelen verwerkt zijn alle gecertificeerd door het Nederlands Edelsteen Laboratorium in Leiden.

Wilt u weten hoeveel uw juwelen of edelstenen waard zijn en waar zij vandaan komen? Hebt u een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor de verzekering? Laat de taxateur van Steltman u dan voorlichten over het nut van een taxatierapport en de kosten daarvan. Eén tot twee dagen per week is bij Steltman een beëdigd taxateur werkzaam, die tevens tot de selecte groep van Nederlandse topgemmologen behoort.

Uiteraard is het mogelijk bij Steltman Juwelier reparaties en restauraties te laten verrichten aan juwelen en andere voorwerpen. Dat gebeurt deels in het eigen atelier en deels door gespecialiseerde vakmensen die in opdracht van Steltman werken. Ook onderhoud en de taxatie van waardevolle objecten behoren tot de service van Steltman Juwelier.

Hebt u juwelen die u niet (meer) draagt? In uw opdracht kunnen de goudsmeden en diamantzetters van Steltman uw (oudere) juwelen in eigen atelier ambachtelijk omtoveren tot schitterende creatieve en exclusieve juwelen.

Meer Juweliers in de buurt

Deze Steltman Juwelier vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Juweliers in de buurt.