Stichting Muziekonderwijs Pijnacker

Stichting Muziekonderwijs Pijnacker

Groen van Prinstererlaan 1, 2641CA, Pijnacker 06-51436366 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag: 20:00
  Woensdag: 20:00
  Donderdag - vrijdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Muziekschool biedt een speurtocht door de wereld van de muziek.

Als kleuter kan je beginnen met het basismuziekonderwijs. Je begint met zingen, spelen op slag- en staafinstrumenten, luisteren en bewegen op muziek. Het vervolg is de cursus Basiscursus muziekonderwijs (AMV) met instrumentorientatie. Je leert melodisch notenschrift, spelen op de blokfluit en je maakt kennis met verschillende instrumenten bijvoorbeeld tijdens de instrumentenparade en de twee proeflessen naar keuze.

Na deze basisvorming kun je verder gaan met zangles of een instrument kiezen zoals cello, keyboard, gitaar, viool, piano, dwarsfluit, saxofoon, klarinet en slagwerk/drums.
Sommige kinderen kiezen direct voor het bespelen van een instrument. Dat is zeker mogelijk, want de docenten zorgen ook dan voor een brede muzikale ontwikkeling.

Sinds 1 januari 2017 kunnen ook volwassenen les volgen bij De Muziekschool Pijnacker!

Samen muziek maken staat voorop. In de groepsles krijgt elke leerling individuele aandacht vooral voor techniek en maat. Daarnaast vinden wij samenspel, luisteren en improviseren heel belangrijk. Het resultaat laten de kinderen horen tijdens de voorspeelavonden.

Als gevorderde leerling kun je instromen in een van de ensembles. Maar ook als je net een instrument kunt bespelen zijn er samenspel mogelijkheden en kun je in het beginnersensemble meespelen.

Ook is er veel aandacht voor optredens: voor elke leerling is er, in overleg met de docent, de mogelijkheid om als ster te schitteren tijdens het sfeervolle Kerstconcert of het zomerconcert van de Muziekschool voor de zomervakantie.

Onze docenten zijn allemaal enthousiaste professionals met een afgeronde conservatorium opleiding!

Muziek voor kleuters: Samen maken wij muziek.
Zingen, luisteren, bewegen en spelen op een aantal eenvoudige muziekinstrumenten. Samen genieten van muziek! De lessen zijn opgebouwd rond een aantal thema's die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind.

Meer Muziekscholen en -lessen in de buurt

Deze Stichting Muziekonderwijs Pijnacker vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Muziekscholen en -lessen in de buurt.