Stockwise Self Storage Tilburg

Stockwise Self Storage Tilburg

Kapitein Rondairestraat 3 7, 5015BC, Tilburg 013-5722257 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - zaterdag: 23:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

StockWise Self Storage voorziet in de vraag naar kleinere, persoonlijke opslag ruimte voor tijdelijk of permanent gebruik. Vanuit een logistieke achtergrond (transport op- en overslag) is StockWise opgericht met als doel een optimale oplossing te bieden aan particulieren, bedrijven en instellingen die vaak tijdelijk in Tilburg en omstreken, extra opslagruimte zoeken.

Initiatiefnemer Wim Hooijen, zelf jaren actief geweest in de branche van transport en logistiek, spreekt vaak mensen (particulier en zakelijk) die op zoek zijn naar een eigen kleinere, goed beveiligde opslagunit. De locatie aan de Kapitein Rondairestraat is daarom volledig gerenoveerd en ingericht voor verhuur van persoonlijke opslagunits. Met deze opzet komt StockWise tegemoet aan de steeds verder toenemende vraag uit de markt.

Wij kunnen als actie voor een aantal maanden een gratis garderobedoos ter waarde van € 15,00 verstrekken bij de huur van een 9 m3 opslagunit of groter.

StockWise is een nieuw bedrijf dat zich richt op de groeiende markt van Self Storage in Nederland. Onze vestiging aan de Kapitein Rondairestraat 3-1 op industrieterrein Loven, parallel aan de Jules Verneweg, biedt een goede bereikbaarheid. StockWise ligt zeer centraal t.o.v. het stadscentrum van Tilburg en de omliggende wijken en industrieterreinen. Ook de gemeenten Berkel- Enschot, Goirle, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Waalwijk, Hilvarenbeek, Drunen en Dongen liggen slechts enkele kilometers verwijderd van StockWise.

Wij bieden u als huurder overdekte laad/los mogelijkheden. Met uw persoonlijke pincode opent u vanuit uw auto de grote toegangsdeur en de slagboom van de hal. U kunt nu met uw auto naar binnen. In een helder verlichtte hal kunt u lossen en/of laden. In de hal staan voor u transportwagens klaar voor het overbrengen van de goederen naar uw eigen opslagunit. Veel units zijn direct vanuit de ontvangsthal bereikbaar. Voor de opslagunits op de 1e verdieping bieden wij u een goederenlift.

Meer Opslag en overslag in de buurt

Deze Stockwise Self Storage Tilburg vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Opslag en overslag in de buurt.