TP Service

TP Service

Doornboomspark 4, 3925KN, Scherpenzeel 06-14416293 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De reden, waarom Pedron met zijn showroom startte is, dat er in Scherpenzeel niets meer te krijgen is op het gebied van bruingoed en nauwelijks meer iets op het vlak van witgoed. Belangrijk daarbij is, dat naast de verkoop van de goederen, ook de service verleend wordt.

TP Service bezorgd gratis aan huis in de regio Scherpenzeel (GLD), Renswoude, en Woudenberg. Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht.

In oktober 1996 startte Timon Pedron met T.P. Service. Pedron was vijftien jaar werkzaam bij Mandersloot Elektra en nadat Mandersloot stopte met haar winkelactiviteiten, begon Pedron voor zichzelf. Sinds maart 2009 is Pedron weer op de oude stek terug omdat hij er een showroom opent, waar Mandersloot vroeger de achteringang van haar winkel had. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur,op woensdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 geopend zijn. Op andere dagen kan de showroom op afspraak bezocht worden. In de showroom staan LED toestellen opgesteld plus audio installaties, accessoires zoals audio/video kabels maar ook grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers, koelkasten en verschillende inbouwapparatuur. De reden, waarom Pedron met zijn showroom startte is, dat er in Scherpenzeel niets meer te krijgen is op het gebied van bruingoed en nauwelijks meer iets op het vlak van witgoed. Belangrijk daarbij is, dat naast de verkoop van de goederen, ook de service verleend wordt. De installatie en de reparatie van de apparaten is voor velen een reden om het op het dorp te kopen en daarbij dat er niet gesleept hoeft te worden met apparatuur of parkeergeld betaald hoeft te worden zoals in de stad. Als bijvoorbeeld een wasmachine onverwacht kapot gaat en je snel een ander wilt, dan kan dat ook daadwerkelijk op korte termijn door T.P. Service geregeld worden. Gewoon service zoals dat vroeger standaard was

Meer Elektronica & Witgoed in de buurt

Deze TP Service vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektronica & Witgoed in de buurt.