Tandartsenpraktijk De Raafstraat

Tandartsenpraktijk De Raafstraat

Raafstraat 6, 5702PW, Helmond 0492-537169 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Onze tandartspraktijk is sinds 1972 gevestigd in Helmond Noord aan de Raafstraat 6. In onze praktijk zijn drie tandartsen gevestigd. Elke tandarts heeft zijn eigen praktijk. Met zijn vaste assistente, u komt altijd bij uw eigen tandarts die u en uw mondsituatie kent. Bij afwezigheid van uw tandarts kunt u geholpen worden door een andere tandarts binnen onze praktijk.

Bij de praktijk zijn ruime (gratis) parkeervoorzieningen. Ook per openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken (lijn 20, halte Ruusbroeclaan).
De praktijk en behandelkamers zijn goed toegankelijk voor minder validen.

Onze praktijk streeft ernaar een moderne praktijk te zijn waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend.
Alle behandelingen zijn zodanig georganiseerd en gestructureerd dat er sprake is van een goede beheersing van het zorgproces. Zodoende proberen wij een constante kwaliteit te waarborgen. Met onze vakkennis proberen wij Uw gebit gezond en mooi te houden, maar zien een goede mondzorg als een gedeelde verantwoordelijkheid. U kunt zelf veel doen om Uw gebit mooi en gezond te houden.

Alle in onze praktijk werkzame tandartsen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor tandartsen.

We hebben op dit moment nog ruimte voor nieuwe patiënten. Als U zich wilt inschrijven als patiënt, neemt U dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak tel 0492-537169. Als nieuwe patiënt dient U een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspapieren te overhandigen tijdens de eerste afspraak.
In geval van spoedgevallen kunt u contact opnemen met de praktijk. We doen ons best dan een zo spoedig mogelijke oplossing te vinden.

Ook buiten praktijkuren in de avonden en weekends is er een spoedtandarts beschikbaar om u eventueel te helpen. Het telefoonnummer
06-22303555

brengt u in contact met de tandarts die dienst heeft. Er is sprake van een "Spoedeisende situatie" als het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld.