Tandartspraktijk De Gelder

Tandartspraktijk De Gelder

Binnenweg 35, 7391GL, Twello 0571-271655 Website

Openingstijden (20 jan - 26 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Tandartspraktijk ‘De Gelder’ werkt samen met collega-praktijken in de regio Apeldoorn en Deventer bij de invulling van het weekendrooster. Als u in het weekend (van vrijdag 12:00 uur t/m maandag 8:00 uur) onze praktijk belt, hoort u een bandje waarop de informatie staat vermeld over de dienstdoende praktijk. In de toekomst zal deze informatie ook op onze website te zien zijn.

Ook hebben wij goed contact met de kaakchirurgen in de Deventer- en Apeldoornse ziekenhuizen.

Tandartspraktijk ‘De Gelder’ heeft afspraken met een aantal ziektekostenverzekeraars voor de rechtstreekse betaling van behandelingen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Salland Verzekeringen en Menzis.

De inning van nota’s voor particulier-verzekerden loopt via NMT FenCS. NMT FenCS staat voor Factoring en Clearing Services en is gelieerd aan de NMT, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

Dekkingsvoorwaarden.
De dekkingsvoorwaarden van de ziektekostenverzekeringen zijn nogal uiteenlopend. U kunt zelf meestal het pakket samenstellen dat voor u het meest geschikt is. Dat geldt ook voor de kosten die u bij de tandarts maakt. U ontvangt van de maatschappij waar u de ziektekostenverzekering afsluit, een overzicht van de dekking. Hebt u daar vragen over? Uw verzekeringsmaatschappij zal u graag te woord staan.
Als u een kostbare behandeling moet ondergaan en u wilt vooraf een raming van de kosten hebben, kunt u bij de tandarts een offerte aanvragen.

Als teveel tanden ontbreken of niet te herstellen zijn, wordt het tijd voor een kunstgebit. Er zijn twee veel voorkomende vormen: de immediaatprothese en de overkappingsprothese. Voor de immediaatprothese wordt eerst een kunstgebit gemaakt, dat zoveel mogelijk op uw gebit van vroeger. Er worden afdrukken van uw gebit gemaakt, en er wordt naar de kleur gekeken. Als het gebit klaar is, worden uw tanden en kiezen getrokken. Dan wordt het gebit meteen in de mondgeplaatst, zodat het als een soort verband meehelpt met de wondgenezing.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Tandartspraktijk De Gelder vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.