Tandprothetische Praktijk Reuvers

Tandprothetische Praktijk Reuvers

Jan Tinbergenstraat 1, 2811DZ, Reeuwijk 0888484420 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wie een kunstgebit heeft kan het beste om de twee jaar op controle gaan bij een erkend tandprotheticus. Nog teveel mensen lopen rond met klachten als gevolg van een versleten of beschadigd kunstgebit, en dat hoeft niet nodig te zijn!

Wie te maken heeft met een kunstgebit komt vanzelf terecht bij Tandprothetische praktijk Reuvers. Een team van ervaren specialisten meet u de juiste gebitsprothese aan. Om te zorgen dat een prothese naadloos past en er ‘echt’ uitziet, is veel kennis en ervaring nodig. Bij Tandprothetische praktijk Reuvers bent u hiervoor aan het goede adres! Iedereen die nu een vrijblijvende controle afspraak maakt bij één van onze praktijken ontvangt tevens een gratis gebitsreiniging cadeau!

Tandprothetische praktijk Reuvers is gevestigd op de meeste locaties van 4Dental Tandtechniek.

TLZ 4Dental is al jarenlang een vertrouwde partner van veel tandartspraktijken en kaakchirurgen in regio Noord. Dankzij ruim 25 jaar ervaring is TLZ 4Dental uitgegroeid tot een allround laboratorium met veel aandacht voor service en kennisoverdracht. TLZ 4Dental beschikt over een team van 56 medewerkers en is zeer flexibel opgezet.

TLZ 4Dental is de juiste partner voor al uw tandtechnische vraagstukken. Een allrounder, met specialisten in elk vakgebied. In volkeramische restauraties levert TLZ 4Dental al jaren sterk vakwerk en ook met kroon- en brugwerk op implantaten en individueel porseleinwerk heeft het lab een goede naam opgebouwd. Patiënten worden op locatie ontvangen voor KPT-werk, kleurbepalingen en advies.

Implantaten zijn kunstwortels gemaakt van titanium.
Op het moment dat uw kaken zover geslonken zijn dat houvast met de normale prothese niet te vinden is, dan kan de keuze gemaakt worden implantaten in de kaak te laten plaatsen. Bij Tandprothetische praktijk Reuvers krijgt u te horen wanneer het de moeite waard is om over te schakelen op een kunstgebit op implantaten.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Tandprothetische Praktijk Reuvers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.