Taylor Elektrotechniek BV

Taylor Elektrotechniek BV

Drs. F. Bijlweg 238, 1784MC, Den Helder 0223-637774 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sinds de oprichting in 1951, nu ruim 60 jaar, heeft Taylor Elektrotechniek B.V. zich gespecialiseerd op het gebied van elektrotechniek en beveiliging, o.a.zwak- en sterkstroominstallaties, intercomsystemen, domotica, noodverlichting, beveiliging-, brand- en ontruimingsinstallaties en duurzame techniek zoals zonnepanelen en windmolens. Taylor is een betrouwbare partner die zich richt op de wensen van de klant en kwaliteit en service staan hoog in het vaandel heeft staan. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich particulieren, gemeentes, aannemers, adviseurs, architecten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Tegenwoordig is Taylor uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met ongeveer 40 medewerkers. In 2004 is de heer Richard van Leijden algemeen directeur geworden.

Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 en samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V. PBK is gespecialiseerd in alle taken van sport op het gebied van water-, CV-, en gasinstallaties.
Voor een perfecte samenwerking zijn beide gevestigd op de Drs. F. Bijlweg 238 Den Helder. Voor u als klant betekent dit dat Taylor de verantwoording heeft voor al uw elektrotechnische-,beveiligings-, als zowel de sanitaire installatie werkzaamheden. De vestigingen van Taylor en PBK werken zelfstandig, zijn regionaal georiënteerd en kunnen snel, slagvaardig en flexibel inspelen op de wensen van hun opdrachtgevers

Taylor een erkend leerbedrijf die, in samenwerking met de scholen, leerlingen met een leerovereenkomst binnen ons bedrijf opleiden tot volwaardige vakmensen.

Taylor is aangesloten bij Elektroned, ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Wenst u meer informatie dan staan wij u graag te woord, wij zijn te bereiken op telefoon nummer 0223 637774,
mailen mag natuurlijk ook : info@taylor-et.nl

Meer Elektriciens in de buurt

Deze Taylor Elektrotechniek BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektriciens in de buurt.