Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV

Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV

De Kampen 22, 8325DE, Vollenhove 0527-242743 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Team 2 Studio voor de Bouwkunst in Vollenhove is een zelfstandige ontwerpstudio voor de bouwkunst. Onze dienstverlening omvat dan ook alle facetten op het gebied van bouwkunst. Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, overheidsdiensten, bedrijven en particulieren. Waar nodig in samenwerking met architecten- en ingenieursbureaus.

Team 2 studio voor de bouwkunst is onafhankelijk. Wij staan voor uitdagende en verantwoorde bouwkunst, verzameld volgens onder andere academisch verantwoorde methoden en verwerkt met behulp van moderne technieken.

In onze studio proberen wij bij iedere opdracht door te dringen tot de essentie van de vraag. Iedere opdracht, groot of klein, wordt gezien als een unieke vraag naar een specifiek ontwerp en behoeft dientengevolge dan ook een specifieke aanpak.

Geen cliches en standaardoplossingen, maar per situatie, per opdrachtgever wordt steeds gezocht naar een optimale (maat)oplossing. Wij ontwerpen voor de toekomst. Duurzaam. En dat ziet u in onze ontwerpen. Bijvoorbeeld in de detaillering en de materiaalkeuze welke tot stand komen in samenwerking met het management bureau.

Duurzaam kan natuurlijk ook betekenen dat een bijzonder plan gemaakt wordt dat juist daarvoor toekomstwaarde heeft. Het uitwisselen van kennis en ervaring met materiedeskundigen op velerlei bouwkundige gebieden draagt eveneens bij aan toekomstgerichte ontwerpen. Deze adviezen worden door ons team verwerkt, zodat onze kennis en kunde telkenmale wordt vergroot en voor u op enig moment van waarde kunnen zijn.

Binnen onze studio en het management bureau is bewust afgezien van specialisatie zodat ons portfolio een gevarieerd beeld te zien geeft. Van kleinschalig tot geavanceerde, technisch hoogstaande en grootschalige bouwopdrachten.

Meer Bouwondernemingen in de buurt

Deze Tekenbureau Team 2 Studio voor de Bouwkunst BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwondernemingen in de buurt.