Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Tekom Vertalers BV

Tekom Vertalers BV

Hoofdweg 846 B, 2132MC, Hoofddorp 023-5625588 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Meer dan 739 ervaren vertalers.
Uitsluitend native speakers
Sublieme kwaliteit in ruim 74 talen
Alle vertalingen worden nagekeken door een tweede vertaler

Tekom Vertalers is al sinds 1976 uw brug naar de wereld. Als gecertificeerd vertaalbureau verzorgen wij professioneel vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook specialist in zoekmachinevriendelijk (SEO) vertalen van websites. Wij vertalen in uw product of dienst, uw website, jurisprudentie, handleidingen, visitekaartjes en persberichten in alle talen, ongeacht het vakgebied.

VERTALEN ALS BRUG VOOR INTERNATIONAAL ZAKENDOEN

Vertalen is meer dan alleen het vertalen van woorden, het is een brug naar een ander land en een andere cultuur. Elkaar begrijpen is de brug tot internationaal zakendoen. Wij zijn al 39 jaar het vertaalbureau dat die brug bouwt voor onze opdrachtgevers.

VERTALINGEN DIE UW DEADLINE HALEN

Onze organisatie is er op gericht om snel te schakelen: zeg ons wanneer u de vertaling nodig heeft en wij zorgen dat deze deadline wordt gehaald. Desnoods door de opdracht over meerdere van onze vertalers te verdelen. Ons vertaalbureau houdt als standaard levertijd 1500-2000 woorden per dag aan. Dit kan wel variëren, afhankelijk van de talencombinatie en de moeilijkheidsgraag van de tekst.

Ons team selecteert de beste vertaler voor uw tekst en zorgt bovendien voor een revisie van de vertaalde tekst. Alle vertalingen worden nagekeken door een tweede vertaler. Deze werkwijze hanteren wij al sinds 1976 en heeft zich steeds opnieuw bewezen. Als kwaliteit tegen een goede prijs belangrijk voor u is, bent u bij ons vertaalbureau aan het juiste adres.

SEO-VERTALINGEN SPECIAAL VOOR WEBSITES IN ANDERE TALEN

Als vertaalbureau zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachinevriendelijke (SEO) websitevertalingen. Al onze vaste vertalers hebben een SEO-training gevolgd en zijn in staat een website zo te vertalen dat deze ook in de doeltaal goed vindbaar is.

Meer Vertaalbureaus in de buurt

Deze Tekom Vertalers BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Vertaalbureaus in de buurt.