The Travel Club Annemarie Wiering

The Travel Club Annemarie Wiering

Streekweg 1, 1616AA, Hoogkarspel 0228-324763 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - zaterdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Reizen wie droomt er niet van? Als kind van 5 droomde ik al van een luchtballon die me naar alle delen van de wereld zou brengen. In 1989 ging mijn droom in vervulling en belandde ik op het reisbureau. Door mijn 25-jarige ervaring in de reiswereld en mijn passie voor reizen kan ik u van het juiste advies voorzien.

Ik proefde de romantiek in Wenen en Parijs. Ging shoppen in Londen. Zag prachtige witte stranden op Aruba, Curacao, Mexico, Venezuela, Isla Margarita en Sri Lanka. Snorkelde in de mooie onderwaterwereld van Bonaire. Trok met de Maori’s in Nieuw Zeeland rond naar Cape Reigna en de warmwaterbronnen van Roturua. Genoot van de gastvrijheid en cultuur in Indonesië. Ging raften in Bali, Noorwegen en bungy-jumpen in Nieuw Zeeland. Ging op safari in Namibië.
Zag het mooie achterland van Spanje en Portugal met een autorondreis. Ging mee op expeditie door Cyprus om daar olijven te plukken. Bezocht de Canarische eilanden en de Balearen om weer tot rust te komen in prachtige luxe hotels. Ging skiën in Oostenrijk, ging zeilend op een felucca de Nijl over en trok met een jeep door het binnenland van Marokko en Turkije. Ging wandelen in het ruige Wales en ging met de kids kamperen op een camping in Duitsland en Italië. En genoot intens van de kratermeren, de zwavelbronnen, de vulkaan, de prachtige bloemenpracht en het spotten van dolfijnen en walvissen op de Azoren. Intens genoot ik van het ecoparadijs Costa Rica en de ongerepte natuur en gastvrijheid van Suriname.

Ik behoorde tot de finalisten van zelfstandig reisadviseur in 2011 en 2013 en 2014.

Kortom belevenissen genoeg om ook u van het juiste persoonlijke reisadvies te voorzien. Iedere reiswens is voor mij weer een uitdaging !
Ook uw reis kan ik op maat voor u samenstellen. U hoeft daar zelfs de deur niet voor uit. Ik kom naar u toe. Ik beschik over alle middelen, kennis en systemen van een stenen reisbureau en daar betaalt u niets extra voor. Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar via mail, fax en telefoon.

Meer Reisleiders en gidsen in de buurt

Deze The Travel Club vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reisleiders en gidsen in de buurt.