Let op: Vandaag is het Hemelvaartsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

TheBodyManager

TheBodyManager

Zeewijkplein 33, 1974PA, IJmuiden 06-42748933 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

cosmetische-, orthomoleculaire -, orthomanuele en energetische geneeskunde. Wij bekijken de mens en zijn vraag vanuit diverse invalshoeken om tot een totaal behandeling te komen. Echter niet altijd hoeft alles uit de kast gehaald te worden . Chronisch klachten worden anders behandeld dan een rimpel behandeling. Soms hangen zaken toch aan elkaar.
OP cosmetisch gebied kunt u terecht voor botox, fillers (hyaluronzuur),ook voor de draculafillers (prp).Niet voor draadjes daar de resultaten van deze behandeling nog dubieus zijn. Soms gaan de draadjes zwerven door het gelaat. Hiermee wachten wij nog even. Bij locaal te veel vet(lovehandles, buikje, dijen, kin, ed) zetten wij graag de lipolaser in meestal icm met cryo(koude)lipolyse. Bij ernstig overgewicht is natuurlijk eerst aanpassing van lifestyle en voeding van belang.
wij kunnen ook alle bloedbepalingen doen en bepalen of u vergiftigd wordt door zware metalen en wat daar de consequentie van is.
Wilt u uw huidveroudering vertragen met 10 jaar en wie wil dit niet dan bieden wij de CACI methode aan .Kuur behandeling met microstroom 10-12 keer eens in je leven en daarna een ouderhoudsprogramma. Eigenlijk een must vor alle botox en fillers. chronische klachten behandelen wij met ledlicht of gepolariseerd licht dmv de biotronlamp eventueel icm i-health meridiaan diagnostiek en therapie.Ook geschikt voor acute letsels van het bewegingsapparaat of postoperatief en bij littekens. letop voor de behandeling gaat altijd een consult vooraf zodat u weet wat wij kunnen en wij weten wat u wil. Verdere behandelingen :pedicure , massage, manicure, schoonheidsbehandelingen.

Meer Cosmetische chirurgie in de buurt

Deze TheBodyManager Medical vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Cosmetische chirurgie in de buurt.