Theo van Epen Parketvloeren

Theo van Epen Parketvloeren

Herenstraat 28, 1406PE, Bussum 035-6911092 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze showroom toont u de warmte en de luxe van een houten vloer. U vindt er alle houtsoorten op diverse wijzen gelegd. Alle soorten afwerking, met ieder zijn specifieke kenmerken zijn voor handen. Onze deskundige verkopers kunnen u de informatie geven die voor uw woonomgeving van belang is.
Wij zijn houtliefhebbers en maken van uw parketvloer, met liefde voor het vak, een prachtige basis voor uw interieur. Laat u deskundig informeren en maak een afspraak om de monsterpanelen in uw interieur te beoordelen. Wij komen graag bij u langs om afmetingen op te nemen om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor de vloer van uw keuze.
Uw tevredenheid is voor ons maatgevend!

Parketvloeren
Een traditionele parketvloer wordt plankje voor plankje gelegd op een, meestal, spaanplaat ondervloer. Gelijmd en gespijkerd. Na het leggen wordt de parketvloer machinaal geschuurd en afgewerkt naar wens. Het leggen van een nieuwe parketvloer neemt doorgaans een aantal dagen in beslag. Met een traditionele parketvloer haalt u een stuk origineel vakwerk in huis!
Kom bij ons langs in de showroom en laat u informeren over de mogelijkheden bij u thuis.

Verouderde vloeren
Bent u op zoek naar de ideale vloer voor in uw huis. Een echte “leefvloer” waar u heel lang plezier van kunt hebben? Een vloer die generaties lang mee kan, hoe de gezinssituatie ook is? Kiest u dan voor een verouderd parket. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig assortiment aan verouderde vloeren. Verouderde vloeren met toonaangevende kleuren zorgen voor een perfecte combinatie en maken deze vloeren uniek in hun soort. Verouderde vloeren worden kunstmatig bewerkt, waardoor de vloer de uitstraling krijgt van een kasteelvloer of kerkvloer. Deze vloer zorgt voor een sfeervolle en warme uitstraling en is praktisch in gebruik.

Ons assortiment is uitgebreid. U vindt verouderde vloeren van verschillende merken. Elke verouderde vloer heeft zijn unieke kenmerken en eigenschappen. Dat is ook terug te vinden in de prijzen.

Meer Vloeren in de buurt

Deze Theo van Epen Parketvloeren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Vloeren in de buurt.